Telefilms, programes i esports

Del futbol sub 21 al 'cas Wanninkhof'

Luisa Martín interpreta Dolores Vázquez a ’El caso Wanninkhof’.

Luisa Martín interpreta Dolores Vázquez a ’El caso Wanninkhof’.

1
Es llegeix en minuts

Futbol

Espanya - Sèrbia

18.00 CUATRO

La selecció sub 21 es juga a Cadis el pas a la fase final de l'Eurocopa del 2015 i als Jocs de Rio. A l'anada, disputada divendres passat, Espanya va empatar a zero amb els serbis. No haver marcat fora pot pesar.

Bàsquet

Manresa-Barça

 21.00 ESPORT 3

La Bruixa d’Or rep al Nou Congost el Barça en el partit que tanca la segona jornada. En la primera, els culers es van desfer còmodament del Baskonia (87-65), mentre que el Manresa va caure en la seva visita a l'Obradoiro (88-64).


EL HORMIGUERO

Macarena García visita Pablo Motos

21.45 / ANTENA 3

Macarena García conversarà amb Pablo Motos del musical 'La llamada', amb el qual l'actriu triomfa des de fa més d'un any a Madrid. Interpreta una jove novícia a qui se liapareix Déu.

en la caJa

Les noves vies per alimentar-se

22.30 / CUATRO

El presentador Juanra Bonet parlarà amb gent que ha triat una manera de viure alternativa: vegetarians, vegans i fins i tot crudivegans (vegetarians que no cuinen els aliments).

telefilm

Un altre cop el ‘cas Wanninkhof’

Notícies relacionades

22.30 / TVE-1 

TVE-1 torna a emetre la minisèrie de dos capítols 'Dolores, el caso Wanninkhof'', exemple d'error judicial que va tenir com a víctima Dolores Vázquez (Luisa Martín). Produïda per Pedro Costa i dirigida per ell mateix i Fernando Cámara, narra l'odissea viscuda per aquesta dona fins que va ser descobert el verdader culpable, Tony KingJuanjo Puigcorbé interpreta el seu advocat.