ANIVERSARI NOSTÀLGIC

El bar de 'Friends' obre a Nova York

La Warner Bros. celebra el 20è aniversari de l'estrena de la mítica telecomèdia reconstruint el 'Central Perk'

Reconstrucció a Nova York de ’Central Perk’, el mític bar de la sèrie ’Friends’.

Reconstrucció a Nova York de ’Central Perk’, el mític bar de la sèrie ’Friends’. / AFP

1
Es llegeix en minuts

Nova York tindrà al setembre una altra atracció turística per a nostàlgics de la televisió: coincidint amb el 20è aniversari de l'estrena als EUA de 'Friends', el cèlebre bar d'aquesta mítica telecomèdia, 'Central Perk'reobrirà a la ciutat dels gratacels.

El sofà taronja, la butaca, la paret de totxo de color verd... Cap detall hi faltarà per evocar l'enyorat 'Central Perk', on es van realitzar alguns dels millors diàlegs de la sèrie, i que obrirà les portes el 17 de setembre vinent, al sud de Manhattan, segons ha confirmat la productora de 'Friends', la Warner Bros.

Notícies relacionades

Encara que els aficionats que visitin el bar no podran conversar amb els personatges de la sèrie (Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler i Ross), almenys sí que podran seure als sofàs per prendre's un cafè, fer-se fotos al local i fins i tot poder escoltar 'Smelly cat', la patètica cançó escrita i interpretada per Phoebe (l'actriu Lisa Kudrow) i que es va convertir en un autèntic 'hit'.

La cadena NBC va estrenar 'Friends' el 22 de setembre de 1994 i, després de deu temporades arrasant en les audiències, es va acomiadar el 6 de maig del 2004, amb un episodi especial que va reunir una mitjana de 52,5 milions de teleespectadors.