a tailàndia

Acomiadat el jutge que va condemnar la dona de Frank Cuesta

El magistrat que va portar el cas de Yuyee ha estat acusat de corrupció

Frank de la Jungla, en una foto promocional.

Frank de la Jungla, en una foto promocional. / {MEDIASET}

1
Es llegeix en minuts

Frank Cuesta recupera les esperances de treure aviat de la presó la seva dona, Yuyee, acusada de tràfic de drogues a Tailàndia. El presentador de programes com 'Frank de la jungla' i 'Wild Frank' ha anunciat al seu Facebook que diversos jutges tailandesos han estat investigats per corrupció i quatre han estat acomiadats. Entre ells hi ha el magistrat que va portar el cas de la seva dona.

"Han enxampat més d'una desena de jutges corruptes que feien i desfeien depenent de quant se'ls pagués... quina casualitat que un d'ells li toqués a Yuyee...", ha escrit Frank.

Notícies relacionades

Segons Europa Press, la notícia l'ha revelat Veera Prateepchaikul, l'ex de l'editor del mitjà tailandès 'Bangkok Post', en un article d'opinió on denuncia el desencant del poble del seu país per la justícia.

"Per exemple, una dona que va robar un mango per alimentar els seus nens famolencs va ser condemnada a 10 anys de presó, mentre que a un jove ric que mata diverses persones i està acusat d'homicidi per conducció temerària se li suspèn la condemna de presó, per ser el seu primer delicte i haver confessat", escriu al seu article.