CINE

Un bon drama i molta acció amb Vin Diesel

Antonio Resines i Jordi Mollà, en una escena de la pel·lícula.

Antonio Resines i Jordi Mollà, en una escena de la pel·lícula.

1
Es llegeix en minuts

Bona oferta nocturna per als amants del cine a la petita pantalla: del més autoral, sense renunciar a audiències àmplies, al més comercial. 

Drama

La buena estrella

22.00 TVE-1

Direcció: Ricardo Franco Actors: Antonio Resines, Maribel Verdú, Jordi Mollà, Elvira Mínguez, Ramón Barea País: Espanya (1997) 98 minuts

Magistral pel·lícula del desaparegut Ricardo Franco, el director de 'Pascual Duarte', que va aconseguir un Goya després de partir d'un bon guió coescrit amb Ángeles González-Sinde, que també va rebre un dels premis de l'Acadèmia. El film va partir d'una idea de Pedro Costa, que es va basar en un cas real: un carnisser impotent ajuda una noia bòrnia i embarassada, apallissada pel seu nòvio, i s'hi acaba casant; al cap d'un temps, l'agressiu exnòvio reapareix. La pel·lícula es va beneficiar de l'enorme treball de Antonio Resines (recompensat amb el Goya) molt ben acompanyat per Maribel Verdú i un fantàstic Jordi Mollà, també nominats.

Acció

Acció 

Triple X

Triple X22.35 TV-3

Notícies relacionades

Direcció: Rob Cohen Actors: Vin Diesel, Samuel L. Jackson, Marton Csokas, Asia Argento, Michael Roof, Eve País: EUA (2002) 124 minuts

Rob Cohen, el director de la primera entrega de la sèrie de films d'acció 'Fast & Furious' ('A todo gas', en castellà), va fitxar el seu coprotagonista, l'inexpressiu Vin Diesel, per interpretar aquesta entretinguda pel·lícula d'acció en la línia de les típiques aventures d'espies i agents secrets. Aquí l'actor encarna un expert en esports de risc que es guanya la vida venent vídeos amb les seves gestes. Un responsable de l'Agència General de Seguretat dels EUA el recluta per enfrontar-se a una banda de la màfia russa, encapçalada per un exmilitar de l'antiga URSS que acaba de liquidar els seus agents a Praga.

Temes:

Cine Vin Diesel