ràdio

Javier Cárdenas renova amb Europa FM

El presentador del magazín matinal 'Levántate y Cárdenas' firma quatre anys més a l'emissora d'Atresmedia

1
Es llegeix en minuts

El periodista Javier Cárdenas, director i presentador de 'Levántate y Cárdenas', el 'morning show' d'Europa FM, ha renovat per quatre anys més el seu contracte amb la cadena musical d'Atresmedia Radio.

Durant les quatre temporades en què Cárdenas està al capdavant del programa (que s'emet de dilluns a divendres, entre les 6.00 i les 10.00 hores), l'espai no ha deixat de guanyar audiència en cada EGM, i s'ha situat en aquests moments en 1.142.000 oients.

Segons l'últim EGM, fet públic el dia 3 de juliol, 'Levántate y Cárdenas' és l'espai matinal que més creix en tota la ràdio musical, superant per primera vegada el despertador de Cadena Dial.

Ondas a la innovació radiofònica

Javier Cárdenas, guanyador del premi Ondas per la innovació radiofònica, es va iniciar a la ràdio amb només 9 anys, de la mà d'Agustín Rodríguez, en el programa 'Peques Unic', de Ràdio Joventut.

Als 16 va començar a retransmetre partits de futbol amb Alfons Arús, a Antena 3 Ràdio, i posteriorment ha treballat a Ràdio Club 25, Ràdio Espanya i la Cadena Ser.

Notícies relacionades

Durant quatre anys, Cárdenas va dirigir i va presentar el programa despertador 'Atrévete', de Cadena Dial.

En televisió, es va fer molt popular com a col·laborador dels programes 'Al ataque', d'Alfons Arús, i 'Crónicas marcianas', de Xavier Sardà.