'vacaciones en el mar' a l'espanyola

Miren Ibarguren i Joaquín Reyes, 'Anclados' a Tele 5

La cadena inicia aquesta setmana el rodatge de la nova sèrie, hereva de 'Aída'

1
Es llegeix en minuts

Una multa milionària recau sobre el vaixell 'Ancla II' perquè, anys enrere i fruit d'un accident a Mallorca, va provocar que bolqués el 'Bribón' amb la Família Reial a dins. Aquest és el punt de partida de 'Anclados', la nova comèdia de Tele 5, hereva d''Aída', que la cadena comença a rodar aquesta mateixa setmana amb un elenc artístic encapçalat per Miren Ibarguren, Daniel Guzmán, Joaquín Reyes Rossy de Palma.

L'eix narratiu d'aquesta nova ficció, realitzada en col·laboració amb Globomedia, girarà al voltant del dia a dia de la singular tripulació d'un creuer i a les còmiques situacions a les quals donarà lloc la seva convivència durant mesos en la immensa ciutat flotant.

Desenvolupada per guionistes de 'Aída', 'Anclados' serà una comèdia "àcida, trencadora, moderna i ancorada a la realitat", segons avança Tele 5, amb unes trames que s'articularan al voltant dels conflictes i les relacions entre personatges.

Els personatges principals

Daniel Guzmán ('Aquí no hi ha qui viva', 'La família Mata') serà el capità de l''Ancla II', un immadur a qui li és impossible ser fidel per culpa de la seva diagnosticada addicció al sexe.

El seu pitjor malson es convertirà en realitat quan el seu 'ex', a qui donarà vida Miren Ibarguren ('Aída', 'Escenas de matrimonio'), entre a treballar al vaixell com nova directora.

Rígida, controladora, mordaç i molt exigent, arriba a ocupar el lloc del seu germà (Joaquín Reyes, 'Muchachada nui', 'El intermedio'), un paio amb grans ínfules que en realitat és tan inepte, barroer i mentider que el seu propi pare, amo de la companyia naviliera, l'ha relegat a un lloc irrellevant.

Notícies relacionades

Rossy de Palma ('Mujeres al borde de un ataque de nervios', 'Los abrazos rotos') serà la veterana netejadora del vaixell, una senyora llenguda i mordaç que porta més anys treballant al creuer que els seus propis caps i que no s'abaixa els pantalons davant ningú.

Altres actors

També formaran part de l'elenc artístic Inma Cuevas, Miki Esparbé, Álvaro Pérez, Chanel Terrero, Alberto Jo Lee, Boré Buika Veki G. Velilla.