EL DISSABTE, AL 'TELETODO'

El nou repte d'Ariadna Oltra

La periodista parla del programa de TV-3 '.CAT', el seu debut en solitari

Portada del suplement ’Teletodo’.

Portada del suplement ’Teletodo’.

1
Es llegeix en minuts

Ariadna Oltra li ha arribat el moment de volar sola. Després de passar pel canal de notícies 3/24, els 'Telenotícies' i 'Els matins', s'ha posat al capdavant de '.CAT', programa de TV-3 d'emissió setmanal lligat a l'actualitat. La periodista catalana és aquest dissabte la portada de 'Teletodo', la revista de televisió d'EL PERIÓDICO, on defineix aquest nou pas en la seva carrera com un "repte important".

L'altra entrevista del suplement és amb Henar Álvarez, presentadora de 'Días de cine' a La 2, programa que acaba de complir 1.000 edicions.

Comença el Mundial

L'actualitat televisiva de la setmana ve marcada per l'inici del Mundial de futbol, que retransmeten Tele 5 i Cuatro. Les cadenes de Mediaset oferiran tots els partits d'Espanya, quatre eliminatòries de vuitens, dos de quarts, les semifinals i la final.

En la programació infantil destaca la nova sèrie de Boing, 'Power Rangers Megaforce', i a la tele de pagament, la ficció d'acció i d'intriga 'Crisis', que estrena Fox, amb Dermot Mulroney Gillian Anderson.

El final d''Aída'

'Teletodo' també inclou informació sobre l'últim episodi d''Aída', que Tele 5 emet aquest diumenge, i l'estrena de 'Collita pròpia' a TV-3, un programa presentat per Lídia Heredia i Francesc Mauri que mostra el recorregut dels productes de proximitat des de l'inici fins a la taula.

Notícies relacionades

La secció 'Fi d'emissió' se centra en l'augment del volum dels espots televisius, mentre que la de 'Va passar fa 10 anys' té com a protagonistes Cristina TárregaAlbert Om i Mònica Terribas.

Tampoc hi falten les programacions de les principals cadenes, així com les sinopsis de les sèries i pel·lícules més destacades de la setmana.