FUTUR PROJECTE

Tarantino es planteja una versió per a TV del film 'Django'

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES
BARCELONA

Entre els projectes que actualment té entre mans el director Quentin Tarantino està el de produir una minisèrie a partir del material complet de Django desencadenado, la seva última pel·lícula, que va estrenar el 2012.

«Tinc al voltant de 90 minuts de Django desencadenado que no s'han vist, i la meva idea és fer-ne una edició de quatre hores, però no com una pel·lícula, sinó en capítols d'una hora», va explicar el conegut realitzador nord-americà la setmana passada al Festival Internacional de Cine de  Cannes (França ), certamen al qual va assistir per celebrar els 20 anys de la seva Palma d'Or amb la pel·lícula Pulp fiction.

Notícies relacionades

En la seva compareixença, Tarantino va reconèixer que li resulta molt curiós que el públic sigui reticent a veure una pel·lícula de quatre hores, però que consumeixi quatre capítols d'una hora sense interrupció. El director es referia al nou fenomen d'internet a través d'empreses com Netflix, que està triomfant a l'oferir als seus abonats temporades completes de sèries de 13 episodis perquè les consumeixin al ritme que vulguin. El millor exemple d'a-

questa revolucionària fórmula és l'exitosa sèrie House of  cards.