cine

Doble ració de Quentin Tarantino

1
Es llegeix en minuts
Crítiques de TXERRA CIRBIÁN / Barcelona

'Destino oculto', a Cuatro (21.45), 'El juego del amor', a La 2 (22.20), i 'Appaloosa', a TVE-1 (22.15), completen una oferta en què destaca una sessió doble de Quentin Tarantino.

Bèl·lica

Maleïts malparits

22.50 TV-3 

Direcció: Quentin Tarantino Actors: Brad Pitt, Christoph Waltz, Mélanie Laurent, Diane Kruger, Michael Fassbender País: EUA (2009) 153 minuts

Doble ració de Quentin Tarantino aquesta nit, primer a TV-3 i després a Neox (0.15). Tant 'Kill Bill' com aquests 'Maleïts malparits' són una bona mostra de la capacitat del director nord-americà de desmuntar i refer de forma brillant gairebé tots els gèneres, com aquí el tema bèl·lic. Durant l'ocupació alemanya de França, una noia jueva busca venjar-se dels nazis que han assassinat la seva família. Alhora, una patrulla de soldats jueus dels EUA es dediquen a matar nazis i a tallar-los les cabelleres.

Acció

Kill Bill volumen 1

0.15 NEOX 

Notícies relacionades

Direcció: Quentin Tarantino Actors: Uma Thurman, Lucy Liu, Daryl Hannah, Vivica A. Fox, Sonny Chiba, David Carradine País: EUA (2003) 110 minuts

Primera de les dues parts de l'homenatge que Tarantino va dedicar als films d'acció i arts marcials. Una misteriosa assassina liquida els que van matar el seu promès el dia del seu casament.