sentència del tribunal suprem

Protesta d'Antena 3 pel tancament de Nitro, Xplora i La Sexta 3

El grup audiovisual difon un vídeo per anunciar l'apagada dels tres canals el 6 de maig

Vídeo d’Atresmedia sobre el tancament dels canals Nitro, Xplora i La Sexta 3.

1
Es llegeix en minuts

Atresmedia va anunciar ahir a la nit als seus teleespectadors el tancament dels seus canals Nitro, Xplora La Sexta 3 amb un emotiu vídeo en què fa patent la seva disconformitat amb la decisió del Govern.

"El Govern ens obliga a tancar Nitro, Xplora i La Sexta 3, tres canals líders que han posat acció a la teva vida, t'han regalat històries inoblidables i han saciat la teva curiositat", comença l'espot, en què es poden veure imatges d'algunes pel·lícules i documentals emesos per les cadenes que tancaran el mes vinent.

"Encara que sembli mentida, el 6 de maig desapareixeran. I només et podem donar les gràcies per haver-nos seguit tots aquests anys", diu el vídeo.

Desapareixeran nou canals

Notícies relacionades

El 6 de maig, els televidents espanyols perdran nou canals de televisió digital terrestre (TDT), entre els quals destaquen Nitro, La Sexta 3, Xplora, Nou i La Siete (aquests dos últims de Mediaset).

La fosa en negre d'aquestes cadenes ve de lluny. Exactament d'una sentència del Tribunal Suprem del desembre del 2012, que va estimar en part un recurs de l'empresa Infraestructuras y Gestión 2002 SL contra la manera com es van atorgar aquests canals: sense concurs previ.