Homenatge a Tatiana Sisquella a 'La tribu de Catalunya Ràdio'

La periodista Tatiana Sisquella ens mostra els seus racons favorits del barri de les Corts. / JAVIER CARBAJAL

1
Es llegeix en minuts

Catalunya Ràdio dedica l'emissió de 'La tribu...' d'avui (16.00 hores) a la periodista Tatiana Sisquella, directora i presentadora del magazín, que va morir ahir, als 35 anys, víctima d'un càncer. L'espai, presentat per Xavi Rosiñol, que s'ha fet càrrec del programa els últims mesos, girarà al voltant de la comunicadora a través de la mirada de les persones que la van conèixer i d'algunes a qui va entrevistar.

'La tribu...' comptarà amb la presència d'Albert Om, Toni Soler, Carles Capdevila, Xavier Bosch, Andreu Buenafuente Francesc Escribano, així com els directors de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, Fèlix Riera i Eugeni Sallent, respectivament. El magazín inclourà les seccions habituals, com la de Sílvia Soler, que parlarà del dia que va conèixer Sisquella; la de Francesc Torralba, que dedicarà 'La màxima' a l'entusiasme; la de Roger de Gràcia, amb 'Les 5 coses que has de saber abans que acabi el dia', i la de Josep Sucarrats, que recomanarà els restaurants de la periodista.

FUNERAL A COLLSEROLA

Notícies relacionades

FUNERAL A COLLSEROLALa web de Catalunya Ràdio ha habilitat un espai perquè els oients puguin expressar el seu condol, on ja han deixat el seu testimoni centenars de persones, en què destaquen la seva empatia i la seva passió per la vida.

Els funerals per la periodista tindran lloc dissabte al migdia al tanatori de Collserola, a Barcelona, en una cerimònia oberta a tothom.