Císcar demana perdó pels errors en la gestió de Canal 9

El vicepresident valencià assegura que no dimiteix "perquè no arreglaria la situació dels treballadors"

1
Es llegeix en minuts

El vicepresident i portaveu del Consell, José Císcar, ha demanat "perdó" aquest divendres, en nom del Govern valencià, per "les decisions errònies que han pres governs del Partit Popular" en Ràdio Televisió Valenciana (RTVV).

"Si una dimissió arreglés la situació de 1.700 treballadors, no tinguin el més mínim dubte que aquesta dimissió es produiria, però desgraciadament no és el cas", ha respost a la pregunta de si dimitirà.

Notícies relacionades

El també conseller de Presidència ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa posterior al ple del Consell, on ha hagut de respondre a multitud de preguntes dels periodistes sobre la decisió de l'Executiu valencià de tancar RTVV.

Císcar, que ha indicat que no posarà el seu càrrec a disposició del president de la Generalitat, Alberto Fabra, ha dit que no se sent "responsable", encara que sí "afectat" perquè "no volíem arribar aquí", en referència al tancament de la ràdio i televisió públiques. Inquirit per si exigiran responsabilitats als anteriors equips directius de RTVV, ha respost que "no es descarta res en absolut".

Temes:

Canal 9