Gran Wyoming: "¡Sóc el 'puto amo'!"

El presentador es va prendre amb humor que el diputat de Compromís-Equo, Joan Baldoví, cités una frase seva al Congrés

1
Es llegeix en minuts
IGNASI FORTUNY / Barcelona

El diputat de Compromís-Equo al CongrésJoan Baldoví, va citar una frase d'El Gran Wyoming al seu discurs d'aquest  dimecres, quan es van votar les 11 esmenes de totalitat, que va presentar gran part de l'oposició, contra el projecte de llei de Pressupostos Generals del Estat per al 2014.

Cita Wyoming

Notícies relacionades

El diputat valencià va sorprendre el Congrés quan, després de donar els arguments pels quals la seva coalició va presentar l'esmena als pressupostos, citava una frase pronunciada per Wyoming al programa 'El intermedio' dies enrere. Baldoví va tancar el seu discurs amb la frase del presentador: "Pot ser que Espanya està sortint de la crisi. Ara només ens falta saber quan en sortiran els espanyols". El diputat, que va demanar des de la tribuna el permís de Wyoming per "reciclar" la frase, va reconèixer que va ser una proposició de la seva dona i el seu fill. 

"Sóc el 'puto amo'"

El presentador s'ha pres amb humor la situació. Com es pot veure al vídeo, al programa d'aquest dimecres, Wyoming va fer broma dient, "¿Què puc dir? ¡Sóc el 'puto amo'!", i va seguir presumint, amb el seu particular sentit de l'humor, afegint que és "el Cristiano Ronaldo de la televisió".