PROGRAMES I SÈRIES

Paloma Bravo, Lance Armstrong i 'Sherlock'

Benedict Cumberbatch i Martin Freeman, els protagonistes de ’Sherlock’.

Benedict Cumberbatch i Martin Freeman, els protagonistes de ’Sherlock’. / TVC

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

La presència de l'escriptora madrilenya Paloma Bravo, l'engany comès per Lance Armstrong durant anys i les sèries 'Mentes criminales' i 'Sherlock' són l'oferta destacada de la nit.

pÁgina 2

El nou llibre de Paloma Bravo

21.00 LA 2

Óscar López parla amb l'escriptora madrilenya Paloma Bravo de la seva novel·la 'La piel de Mica', un retrat generacional que denuncia l'assetjament laboral i aprofundeix en les complexes relacions de parella.

El frau més gran de la història del ciclisme

'Desmuntant' Lance Armstrong

21.30 National Geographic Channel

El frau més gran de la història. Aquest és el contundent títol amb què el canal de pagament National Geographic Channel analitza la carrera del ciclista nord-americà Lance Armstron.

callejeros

Brasil, entre dunes i selva tropical

21.30 CUATRO

El programa visita el punt més oriental del país sud-americà, per visitar Natal, la capital de Rio Grande do Norte, i Baia Formosa, la reserva de selva tropical més gran sobre dunes del país.


Sèries

Mentes criminales

Dos assassins misteriosos

22.25 FDF

Dos cadàvers sense relació entre si són trobats amb poques hores de diferència en diferents ciutats. Morgan (Shemar Moore) creu que els autors són dos assassins que uneixen les seves forces.

Sherlock

Un mort amb empremtes de dents

Notícies relacionades

22.30 TV-3 

Un jove va a demanar ajuda a Holmes i Watson (Martin Freeman) perquè investiguin la mort del seu pare, que ha aparegut mort amb una enorme mossegada de gos.