Federico Jiménez Losantos fitxa per Intereconomía

La cadena de televisió retransmetrà el programa matinal del polèmic periodista a la cadena esRadio

Federico Jiménez Losantos, a l’estudi d’Es Radio.

Federico Jiménez Losantos, a l’estudi d’Es Radio.

1
Es llegeix en minuts

El programa radiofònic matinal de Federico Jiménez Losantos es podrà veure a la televisió gràcies a l'acord firmat pel periodista i la cadena Intereconomía TV. D'aquesta manera, el programa estrella d'esRadio, 'Es la Mañana de Federico', es podrà seguir en directe, de dilluns a divendres, des de les vuit fins a les onze del matí.

Es tracta d'una fórmula similar a la usada per alguns canals locals de televisió, com en el seu moment va fer BTV amb l'informatiu matinal de la COM Ràdio, que sol basar-se en criteris d'estalvi econòmic. En aquest cas és evident que l'espai de Jiménez Losantos cobreix el buit matinal d'Intereconomía i per al periodista i el seu equip de col·laboradors, la possibilitat de ser vist i escoltat a tot Espanya.

Notícies relacionades

El periodista va tornar a sembrar la polèmica el dia 11 quan va declarar, coincidint amb el novè aniversari de l'11-M, que tot el que va envoltar aquells atemptats va ser "una immensa farsa" que va canviar "el rumb de la història d'Espanya" i en què, segons el seu parer, hi van tenir un paper els serveis d'intel·ligència espanyols.

Segons la seva opinió, l'atemptat va fer que els espanyols votessin "a cegues" en un estat de "atordiment", i fessin president un polític com Zapatero, que era "la inconsistència" i "un desastre intel·lectual".