Bibiana Ballbè estrena programa a internet

'Etiquetats' és el primer espai 'on line' de TV-3

La periodista Bibiana Ballbè.

La periodista Bibiana Ballbè.

1
Es llegeix en minuts

Enmig de la polèmica pels trets a una imatge del Rei a 'Bestiari il·lustrat', que l'ha portat fins i tot a declarar davant el jutge, Bibiana Ballbè estrena aquest dilluns un nou programa, 'Etiquetats', el primer de TV-3 per a internet. L'espai combina cultura, tendències i humor i compta amb Valentí Sanjuan com a copresentador i director.

'Etiquetats' s'oferirà cada dilluns, en directe, a les 20.30 hores a la web tv3.cat/etiquetats. El programa s'emet des del DHUB (Disseny Hub Barcelona), situat a la plaça de les Glòries de Barcelona.

TENDÈNCIES I HUMOR

Notícies relacionades

Ballbè se centrarà en el món de les tendències, els estils de vida i la creació, i protagonitzarà un vídeo sobre les activitats (concerts, exposicions...) a què hagi assistit durant la setmana a Barcelona. Mentrestant, Sanjuan estarà al capdavant dels temes d'humor i entreteniment.

'Etiquetats' rebrà cada setmana un monologuista i un artista que crearà una peça en directe. A més, hi haurà un apartat per a una entrevista i un concert. Entre els col·laboradors hi hauràLoulogio, una de les estrelles més potents de Youtube, el músic El Niño de la Hipoteca i el grup Love of Lesbian.