PROJECTE de relats clàssics

Arturo Valls protagonitzarà 'Los tres cerditos' a Antena 3 TV

L'adaptació, que encara està en fase de lectura de guió, formarà part de la sèrie 'Cuentos del siglo XXI'

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

L'actor Arturo Valls (Camera Café, Buenagente, Ahora caigo...) serà un dels protagonistes principals d'una adaptació televisiva del conte clàssicEls tres porquets, que estrenarà la cadena privada Antena 3. A més de Valls, en aquest projecte, que està en fase de lectura de guió, també intervindran Elena Ballesteros (Punta Escarlata), Víctor Clavijo (La República), Luis Zahera (La familia Mata) i Iñaki Font (El internado).

Notícies relacionades

En aquesta adaptació, la trama se situa en l'actualitat i es representa a través de les vicissituds detres atracadors que s'enfronten a un arquitecte. Aquest original projecte forma part deCuentos del siglo XXI, sèrie que oferirà versions de contes clàssics que la productora  Eyeworks Cuatro Cabezas (Cuerpo médico, Princesas de barrio, ¿Quién quiere casarse con mi hijo?...) està preparant per a A-3, i entre les quals destaquenLa bella y la bèstia,Hansel y Gretel, Caperucita Roja iCenicienta.

Aquesta fórmula d'adaptar clàssics està molt d'actualitat: als EUA s'han estrenat aquest any dues grans produccions que segueixen aquesta idea:Grimm(que a Espanya està emetent la cadena Calle 13) iHabía una vez (a AXN).Grimm està basada en els famosos germans escriptors de contes alemanys, i Había una vez recrea la història deBlancaneuen un poble de l'actual Nova Anglaterra.