Entrevista

«Faig el que m'apassiona»

entrevista: VICTORIA JUSTICE

Actriu i cantant. Protagonitza la sèrie juvenil 'Victorious'

«Faig el que mapassiona»_MEDIA_1

«Faig el que mapassiona»_MEDIA_1

2
Es llegeix en minuts
MANUEL DE LUNA
BARCELONA

Protagonitza la comèdia juvenilVictorious, de la qual també promociona el videojoc, està a punt d'editar el seu primer àlbum i ha aprofitat el seu pas per Espanya per presentar una línia de moda pròpia. I és model. És Victoria Justice, jove actriu que, als 19 anys (els va complir el 19 de febrer), és el millor exemple del que s'entén per unanoia multiplataforma, un ídolteenagercapaç de tocar totes les tecles del noushow business 3.0. Per això, ja ha estat catalogada com l'hereva d'un altre fenomen juvenil, Miley Cyrus i la seva sèrieHanna Montana. De fet, Justice va començar a brillar en la mateixa factoria d'estrelles infantils que Cyrus (la Disney), amb sèries comHotel, dulce, hotel. Però va ser el seu treball en un altre èxit juvenil,iCarly, el que li va obrir les portes de Nickelodeon. I en aquest canal de pagament Justice triomfa ambVictorious(que també emet a Espanya, en obert, Clan TV).

-¿Quin és el secret de l'èxit de la telecomèdia Victorious?

-És un xou que té una mica de tot per a tots els públics. A més, la música és genial, hi ha actuacions, moda, i molta comèdia.

-¿Quina part d'aquest èxit creu que es deu al seu treball?

-Destacaria el gran equip de guionistes que tenim, que crec que és el que contribueix més a l'èxit. I també hi influeix que a tots els que treballem en la sèrie ens encanta el que fem.

-¿En què s'assemblen i en què difereixen Hannah Montana i Victorious?

-Victoriousés una de les primeres produccions en què destaquen cançons originals i actuacions i es desenvolupa en una escola d'arts escèniques. Potser aquestes són les principals diferències amb la sèrieHannah Montana.

-¿Vostè es considera més cantant que actriu, o potser més dissenyadora de moda?

-El que realment m'agrada, i molt, és actuar, cantar i ballar... No crec que pogués elegir només una d'aquestes facetes.

-¿I es catalogaria com un ídol adolescent?

-¡Ha, ha! No, no ho crec... Jo no em considero un ídol adolescent, però sí que m'agradaria ser un model, un referent positiu per als més joves. Espero que quan vegin la sèrie els serveixi com a inspiració i motivació per portar a terme els seus somnis i que puguin triomfar.

Notícies relacionades

-Sèrie de televisió, videojoc, una marca de moda, un nou àlbum de música ... ¿Es considera un exemple d'una noia del segle XXI?

-Crec que s'ha de fer el que a un li agrada i el que l'apassiona en la vida, que és el que jo faig. I el que m'encanta és actuar, cantar, ballar...