èxit a la petita pantalla

Àlex Monner: "Quan vaig arribar a casa rapat, la meva mare va plorar"

El jove actor interpreta Lleó a la sèrie de TV-3 "Polseres vermelles"

Àlex Monner interpreta Lleó a la sèrie de TV-3 ’Polseres vermelles’.

Àlex Monner interpreta Lleó a la sèrie de TV-3 ’Polseres vermelles’.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

L'actor Àlex Monner és gairebé un novell en el món de la interpretació. Va debutar a la pel·lícula de Pau FreixasHerois, fet que li va servir per fer el salt a la petita pantalla amb la sèrie de TV-3Polseres vermelles (22.35), del mateix realitzador i amb guió de l'escriptor, autor teatral i columnista del PERIÒDICO DE CATALUNYA Albert Espinosa.

La producció de la cadena autonòmica és una història sobre l'amistat, la superació i les ganes de viure d'un grup de nens ingressats en un hospital. A diferència d'altres ficcions de temàtica similar, aquí els metges cedeixen el protagonisme als joves pacients. Monner dóna vida a un d'ells, Lleó, "un líder i un heroi, perquè aconsegueix totes les polseres", segons explica. Sobre el seu personatge, un noi que té una cama amputada per culpa d'un càncer, l'actor admet que al principi va pensar que li costaria interpretar-lo, perquè ell i Lleó pertanyen a àmbits "totalment diferents", i que es va espantar "una mica". També explica les sensacions que va experimentar després de rapar-se el cap: "Quan vaig arribar a casa, la meva mare es va posar a plorar de la impressió que va tenir".

Notícies relacionades

Monner confessa que la sèrie li ha donat "ganes de viure" i que ara es mira els hospitals "amb altres ulls". A la seva edat, reconeix que no és gaire amic de la fama i que al col·legi, a diferència dePolseres..., només és "un més": " Els meus amics em feliciten i ja està".

>> Més informació a l'e-PeriódicoMés informació a l'e-Periódico

Temes:

Àlex Monner