Anar al contingut

CANVIS A LA PETITA PANTALLA

Les televisions comencen les substitucions per vacances

Pol Marsà i Ariadna Oltra substituiran Josep Cuní a 'Els matins' de TV-3

A-3 fitxa Ainhoa Arbizu al capdavant d''El diario' i Javier Estrada debuta a TVC

OLGA LERÍN
BARCELONA

Tot s'hi val per un punt d'audiència, fins i tot a l'estiu. I encara que els pesos pesants de la petita pantalla facin les maletes per marxar de vacances, els seus programes continuen amb altres cares. La crisi i el descens de teleespectadors obliguen també les cadenes a farcir les graelles de reposicions i resums dels vaixells insígnia de la temporada.

L'exemple més clar es produeix a la franja matinal, una de les més competitives. Així, el periodista Josep Cuní cedirà el pròxim 19 de juliol el testimoni d'Els matins de TV-3 (8.00), líder a Catalunya, a Pol Marsà (reporter del magazín) i Ariadna Oltra, que ja havia ocupat aquest lloc en anteriors temporades. A La mañana de La 1 (TVE-1, 10.15), José Ángel Leiras, copresentador habitual de l'espai, i la reportera Inés Paz substituiran Mariló Montero dilluns que ve. Des de la setmana passada, Marta Fernández ocupa el lloc d'Ana Rosa Quintana a Tele 5 amb El programa de verano (9.00). I avui mateix debuten Lucía Riaño a Espejo público (Antena 3 TV, 9.00) –en lloc de Susanna Griso– i Antonio San José a Las mañanas de Cuatro (13.00), que substitueix Concha García Campoy.

ELS MILLORS MOMENTS / La Sexta també introdueix canvis des d'aquesta tarda. Berta Collado substitueix Patricia Conde a Sé lo que hicisteis... verano (15.25) i Ricardo Castella exerceix d'Ángel Martín a l'hora d'analitzar els mitjans. Gran Wyoming se n'ha anat de vacances, però la cadena privada emet des d'avui The very best of El intermedio (21.30). I els seguidors d'Andreu Buenafuente poden recuperar el seu humor a Buenafuente mejores momentos (0.00), amb el seu nebot Berto de presentador.

A Cuatro, el retorn de Luján Argüelles amb el nou concurs Dame una pista (19.45) s'ha ajornat fins demà a causa dels especials sobre el Mundial. L'asturiana tindrà pluri-ocupació: a finals de mes agafarà la batuta de la tercera temporada de Granjero busca esposa.

Una altra professional que no descansa és Glòria Serra al capdavant del magazín d'A-3 3D (17.45). En canvi, la privada ha fitxat Ainhoa Arbizu per presentar El diario a l'estiu, en una data encara per concretar. I Kiko Taronjí substituirà Jaime Cantizano a Informe DEC.

Jorge Javier Vázquez seguirà pràcticament durant tot el juliol i l'agost al peu del canó amb l'incombustible Sálvame a Tele 5 (15.45), cadena que té previst estrenar pròximament el reality Las joyas de la corona (amb Jordi González), la comèdia Supercharly i els càstings d'OT.

TV-3 també aposta per les novetats amb el concurs La partida, que Javier Estrada presentarà des del 20 de juliol. I Beatriz Simó estarà a España directo (TVE-1, 18.25) fins a principis d'agost, quan torna la titular, Pilar García Muñiz.

0 Comentaris
cargando