PROGRAMACIÓ DE NADAL I SANT ESTEVE

TVC opta per l'entreteniment i la música catalana

'Nadal a 3 bandes' i les cançons de Nadal, amb la cantant Beth, apostes per a la tarda

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Televisió de Catalalunya dedicarà les tardes de Nadal i Sant Esteve a la seva habitual aposta per l'entreteniment, amb un programa clàssic a TV-3, Nadal a 3 bandes (19.30) --que viurà la tretzena edició--, i una programació musical a El 33 en què destaca el programa Beth aquí un Nadal (19.30), en el qual la cantant Beth Rodergas presentarà un concert de cançons de Nadal, interpretades per diversos artistes.

El millor billar de fantasia del món es tornarà a citar el dia de Nadal a la tarda a TV-3, amb una edició protagonitzada per Ewa Mataya Laurence, una jugadora sueca especialista en billar americà, i un habitual del programa, Dani Sánchez, número u del rànquing mundial de billar a tres. Aquest programa d'entreteniment, presentat per Josep Maria Farràs, també comptarà en aquesta ocasió amb el jugador del Barça de bàsquet Juan Carlos Navarro --que farà una jugada de billar americà amb una pilota de bàsquet-- i el mestre Parera, també un participant habitual d'aquest tradicional espai de Nadal, que estrenarà una taula de billar revolucionària.

Per al dia de Sant Esteve, TV-3 recorre a la minisèrie Moisès (15.35), que narra la vida del personatge bíblic, a un espai d'humor Just for laughs i el concurs de gossos d'atura de Torroella de Montgrí. A la nit, la sèrie Mar de fons (22.10).

SERRAT I ROCK CATALÀ

Notícies relacionades

La programació d'El 33 comptarà el dia de Nadal amb diversos concerts, el que va fer Joan Manuel Serrat (18.25) per presentar el seu nou disc, titulat M", i, al vespre, el documental Rock and Cat (21.20), un telefilm sobre el rock en català, que narra l'eclosió, a finals dels anys 80, de grups com ara Sau, Sopa de Cabra, Gossos, Sangtraït, Bars o Els Pets que van deixar empremta en l'escena musical.

La sorpresa musical d'aquest Nadal vindrà, en la programació de tarda d'El 33, de la mà de l'espai de 50 minuts presentat per Beth Rodergas. La cantant de Súria, exparticipant d'Operación Triunfo, recorre els carrers de la ciutat de Barcelona mostrant imatges i reflexions que suggereixen les cançons de Nadal interpretades, entre altres, per Marc Parrot (Porteu-me carbó), Miqui Puig (93) o Gerard Quintana (Un altre cop Nadal) o el duo que la mateixa Beth formarà amb Jofre Bardagí (Mirar-nos als ulls).

Temes:

Nadal TV-3 Beth