Secció recomanada per

A LA BBC

Elon Musk admet que comprar Twitter va ser «bastant dolorós»

L’empresari té una fortuna personal estimada en gairebé 190.000 milions de dòlars, que el converteix en una de les persones més riques del món

Elon Musk admet que comprar Twitter va ser «bastant dolorós»
1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’amo de Twitter, Elon Musk, va admetre a la BBC que comprar la companyia va ser «bastant dolorós», amb alts i baixos, però que la vendria si la persona adequada hi estigués interessada.

El multimilionari empresari, que també és al capdavant del fabricant d’automòbils Tesla i la firma SpaceX, va comprar la xarxa social per 44.000 milions de dòlars l’octubre passat.

«L’abast del dolor [per la compra] ha sigut extremadament alt, no ha sigut una espècie de festa», i «no ha sigut avorrit», va afegir Musk en una entrevista amb la BBC divulgada aquest dimecres.

L’empresari va reconèixer que els últims mesos han sigut «bastant estressants» en la companyia, però va insistir que en el seu dia va considerar que comprar-la era l’adequat.

La càrrega de treball implica que «de vegades dormo a l’oficina», va afegir Musk.

Així mateix, es va referir a la decisió de Twitter d’afegir una etiqueta al compte principal de la BBC, per descriure-la com a «mitjà finançat pel Govern», cosa que va inquietar la cadena britànica, que defensa sempre la seva imparcialitat informativa.

«Sé que a la BBC generalment no l’entusiasma que l’etiquetin com a mitjà estatal», va assenyalar Musk.

Notícies relacionades

En relació amb la situació financera de Twitter, Musk va dir que la companyia està ara en un «punt d’equilibri» i que la majoria dels anunciants han tornat, després que molts decidissin retirar-se quan l’empresari va comprar aquesta xarxa social.

Musk té una fortuna personal estimada en gairebé 190.000 milions de dòlars, que el converteix en una de les persones més riques del món.