Secció recomanada per

Xarxes socials

Musk es burla d’un senador que va demanar explicacions per les suplantacions a Twitter

El multimilionari també va qüestionar que a la foto de perfil del polític demòcrata aparegués amb una mascareta

Musk es burla d’un senador que va demanar explicacions per les suplantacions a Twitter

Reuters / Dado Ruvic

1
Es llegeix en minuts
EFE

El propietari de Twitter, Elon Musk, ha respost aquest diumenge amb burles a un senador nord-americà que li va exigir explicacions sobre els problemes de desinformació que s’han generat a la plataforma per la seva decisió de donar un perfil verificat a qualsevol persona que pagui 8 dòlars al mes.

El legislador, el demòcrata Ed Markey, va remetre a Musk una carta amb una sèrie de preguntes després que, amb la seva aprovació, un periodista del diari ‘The Washington Post’ pogués crear un compte a Twitter fent-se passar per ell i amb el símbol blau d’usuari verificat.

Markey va fer pública la missiva a través de la xarxa social i va assenyalar: «Twitter ha d’explicar com ha passat això i com impedirà que torni a succeir».

«¿Potser és perquè el teu veritable compte sona com una paròdia?», s’ha burlat del multimilionari en una resposta publicada aquest diumenge, i també ha qüestionat que a la seva foto de perfil el senador aparegui amb una mascareta.

Markey no ha tardat a contestar i ha recordat a Musk que una de les seves empreses –Twitter– està sota supervisió de la Comissió Federal de Comerç i que una altra –Tesla– està sent investigada pels repetits accidents mortals protagonitzats pels seus vehicles en mode pilot automàtic.

«I tu perds el temps amb baralles a internet. Arregla les teves empreses o el Congrés ho farà», li ha advertit el senador.

Twitter Blue tornarà a estar disponible

El caos generat amb la nova verificació de pagament va fer que, aquesta setmana, Twitter suspengués temporalment la posada en marxa d’aquest sistema, després que nombrosos internautes que havien obtingut el ‘tick’ blau al pagar per una subscripció es fessin passar per empreses i personalitats.

Notícies relacionades

En resposta a preguntes d’un usuari, Musk ha assegurat en les últimes hores que el servei, Twitter Blue, probablement torni a estar disponible a finals de la setmana vinent.

A més, l’home més ric del món ha indicat que d’aquí poc Twitter permetrà a les organitzacions identificar quins altres comptes de Twitter tenen associats, tot i que no n’ha donat més detalls.