Secció recomanada per

Xarxa social

Musk obre la porta a un «Twitter prèmium» amb tarifes diferents a cada país

El propietari de Tesla suggereix que la tarifa mensual als Estats Units costarà vuit dòlars

  • El preu serà «ajustat per país, en proporció amb el poder adquisitiu»

Musk obre la porta a un «Twitter prèmium» amb tarifes diferents a cada país
1
Es llegeix en minuts

El milionari Elon Musk, propietari únic de Twitterdes de dijous passat, va avançar aquest dimarts alguna de les seves idees més esperades sobre el futur de la xarxa, i va suggerir que la versió prèmium de la xarxa costarà 8 dòlars, suposadament als Estats Units.

En una sèrie de tuits, va aclarir a continuació que aquest preu serà «ajustat per país, en proporció amb el poder adquisitiu».

La versió anomenada Twitter Blue, fins ara amb escàs èxit i disponible a molt pocs països, tindrà els següents avantatges: prioritat en respostes, mencions i recerques, «una cosa essencial per combatre l’‘spam’», facilitats per postejar llargs vídeos i àudios i, finalment, «la meitat de publicitat». I els anunciants tindran un «mur de pagament».

Notícies relacionades

Musk surt així al pas del debat obert des que un mitjà va assegurar que pensava cobrar 20 dòlars pel Twitter Blue i assenyala que el nou sistema que pensa aplicar significa «poder per al poble», mentre que l’actual és «un sistema de serfs i senyors».

Tot just postejar aquests missatges, va començar a rebre milers de retuits i de respostes, des dels quals aplaudeixen la iniciativa fins als que anuncien que abandonen la xarxa.