Secció recomanada per

‘Apps’ de missatgeria instantània

Telegram, Signal o Line, tres alternatives a la caiguda de WhatsApp

Telegram, Signal o Line, tres alternatives a la caiguda de WhatsApp
1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A les 17.44 hora espanyola la majoria d’usuaris de WhatsApp han vist com el rellotge de la seva ‘app’ de missatgeria instantània es quedava fix i no permetia enviar ni rebre missatges. Immediatament, molts d’ells han intentat comunicar-se a través d’Instagram o Facebook, també sense èxit.

Després de més de dues hores de ‘caiguda’, molts usuaris han optat per enviar missatges a través de Twitter, però també han buscat altres alternatives, com Telegram, Signal o Line.

Notícies relacionades

En els tres casos, obtenir l’‘app’ és relativament senzill, però l’inconvenient és que, igual que passa amb WhatsApp, el destinatari dels missatges també ha de tenir aquesta aplicació descarregada per poder comunicar-se, i cap d’aquestes està tan estesa com WhatsApp.

Com activar-les

El procés és tan senzill com el de WhatsApp: en mòbils que utilitzen tecnologia iOS, es descarreguen a l’AppStore i es configura proporcionant el número de telèfon mòbil i mitjançant un codi que es rep via SMS. En mòbils amb Android, el procés és el mateix, però a través de Play Store.