Secció recomanada per

Streaming

Netflix afegeix el botó ‘M’encanta’

La plataforma utilitzarà les interaccions a través d’aquesta opció per afinar les recomanacions de contingut

Netflix afegeix el botó ‘M’encanta’
1
Es llegeix en minuts

Netflix ha introduït un nou botó perquè els usuaris puguin indicar que un contingut de la plataforma els encanta, d’aquesta manera els podrà oferir alternatives de sèries i pel·lícules més personalitzades.

Es tracta d’una icona en la qual apareixen dos polzes cap amunt i se situa en l’apartat de valoracions, en què actualment es presenten dues opcions: ‘M’agrada’, amb un polze cap amunt, i ‘No m’agrada’, amb un polze cap a baix.

«El temps ens ha demostrat que aquests sentiments poden anar més allà d’un simple ‘M’agrada’ i ‘No m’agrada’. Amb una alternativa més per dir-nos que alguna cosa t’agrada moltíssim, aconseguiràs que les recomanacions que vegis en el teu perfil s’adaptin millor als teus gustos», ha comentat la directora d’Innovació de Productes, Christine Doig-Cardet, en un comunicat.

D’aquesta manera, l’opció ‘M’encanta’, que ja ha començat a implementar-se tant en la versió de Netflix per a TV com per a web i dispositius iOS i Android, serveix per afinar els gustos i que la plataforma pugui fer recomanacions més encertades.

Fins ara, els usuaris que posaven un ‘M’agrada’ a una pel·lícula o una sèrie, veien en el seu apartat de recomanacions altres continguts de temàtiques similars, i si clicaven al ‘No m’agrada’, deixaven de veure aquell estil concret de recomanacions.

Notícies relacionades

No obstant, amb aquest nou botó, la plataforma proporciona altres recomanacions relacionades amb la mateixa sèrie i que comparteixin, per exemple, una part del repartiment o que siguin dels mateixos realitzadors o guionistes.

«Per exemple, si t’ha agradat ‘Los Bridgerton’, et suggerirem més títols produïts per Shondaland o protagonitzats per membres del seu repartiment», ha afegit Doig-Cardet en aquest escrit.