Secció recomanada per

Spotify cau mundialment

FILE PHOTO: Headphones are seen in front of a logo of online music streaming service Spotify,  February 18, 2014 REUTERS/Christian Hartmann//File Photo

FILE PHOTO: Headphones are seen in front of a logo of online music streaming service Spotify, February 18, 2014 REUTERS/Christian Hartmann//File Photo / Christian Hartmann (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts
Carles Planas Bou
Carles Planas Bou

Periodista

Especialista en tecnologia i el seu impacte sociopolític.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El gegant de la música en ‘streaming’ Spotify ha tingut problemes de connexió al llarg de la tarda, interrompent recerques de cançons i bloquejant l’accés a l’aplicació de mòbil dels usuaris en diferents països en els quals té el servei desplegat.

La companyia així ho ha admès a les xarxes socials al començar a rebre queixes d’usuaris.

Spotify va anunciar dimecres el tancament de la seva oficina a Rússia i limitacions d’accés al contingut publicat per mitjans estatals russos en resposta a l’«atac no provocat contra Ucraïna».

«Hem tancat la nostra oficina a Rússia fins a nou avís», va dir en un comunicat l’empresa amb seu a Estocolm, però que cotitza a Nova York.

A més, el gegant de l’‘streaming’ va indicar que havia analitzat «milers d’episodis de podcast des de l’inici de la guerra» i havia limitat la capacitat dels usuaris de trobar programes produïts per mitjans vinculats a l’Estat rus.

Notícies relacionades

Dies enrere, Spotify havia anunciat la retirada de tot el contingut dels mitjans estatals russos RT i Sputnik de la Unió Europea i altres mercats, informa Efe.

La plataforma, no obstant, manté el seu servei obert per als usuaris russos. «Creiem que és de la major importància que el nostre servei estigui disponible a Rússia per permetre un flux global d’informació», va indicar.

Temes:

Spotify