Secció recomanada per

AMANTS DE LA MÚSICA

Així és l’altaveu Edifier D12

Amb connectivitat ‘bluetooth’, està fabricat en un recinte 100% fusta, que redueix la ressonància acústica i ofereix un so naturalment afinat

Així és l’altaveu Edifier D12
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’Edifier D12 és un altaveu estèreo bluetooth que ha sigut fabricat en fusta, cosa que permet reduir la ressonància acústica i oferir un so precís també fruit de dos altaveus de 4” i dues tweeter de cúpula de seda de 19mm, amb uns 70W RMS de potència de sortida, sense distorsions. Un dels valors destacats l’aparell és la notable capacitat de connexions ja que aporta, a més de Bluetooth, RCA i entrades AUX, un port de sortida de línia per a un subwoofer addicional o altaveus actius.

Control i capacitats

Per controlar l’equip de manera manual (no hi ha aplicació mòbil), s’ha col·locat un plafó superior des del qual es pot pujar i baixar volum, així com ajustar greus i aguts. Així mateix, el sistema està dotat d’un comandament a distància que dona més comoditat a l’usuari.

El sistema gestiona un àudio cristal·lí, que capta els matisos en la música, gràcies a unes característiques tècniques equilibrades. D’altra banda, no ocupa gaire espai i es configura amb facilitat.

Gràcies a les entrades RCA/AUX, l’equip dona una connectivitat versàtil a dispositius externs com TV o altres reproductors de música, i una sortida de línia per si alguna vegada s’hi vol afegir un subwoofer addicional o altaveus actius.

Es pot vincular de forma sense fil amb l’smartphone o PC, cosa que afegida a la seva connectivitat sense fil i el control manual integrat (marcació de greus, dial d’aguts, control de volum / selector d’entrada) permet un maneig simple i precís dels aguts, greus i volum / entrada.

Prestacions destacades

Aquest altaveu d’Edifier recull les tecnologies i experiència de la firma asiàtica per configurar un sistema de so compacte i de bones prestacions, pensat per als qui busquen reproduir la música amb més qualitat que als petits equips d’escriptori o des del mateix mòbil. Un total de 70 watts (RMS) de potència de sortida sense distorsió proporcionen un so cristal·lí en tot l’espai domèstic o a l’oficina.

La carcassa de fusta, amb un disseny orgànic, minimitza la ressonància acústica, i aporta un so càlid i nítid. Es pot connectar de forma sense fil amb l’smartphone o PC, mitjançant connectivitat Bluetooth 5.0. Està construït amb peces resistents i fiables, de manera que la marca en dona 2 anys de garantia.

Valoració

Es tracta d’un altaveu que funciona molt bé en entorns domèstics, amb bona experiència sonora en un format discret. 

En les proves portades a terme ha mostrat una capacitat òptima per ajustar l’equalitzador de l’altaveu, ofereix diferents mètodes de connexió, i la capacitat d’expandir-se a un subwoofer o altaveus satèl·lit utilitzant el port de sortida de línia.

També hi ha diverses opcions de cablatge, cosa que pot ser un avantatge addicional si s’hi necessita connectar un altre tipus de reproductor, com un tocadiscs.

Integra dos controladors de 4 polzades i dos tweeters de 19 mm amb una sortida total de 70 W RMS i un rang de freqüència de 54 Hz a 20 kHz.

Es tracta d’un dels altaveus més accessibles de la marca, però treu bon rendiment gràcies a la seva configuració i als materials de construcció.

De sèrie porta un cable d’àudio de 3.5 mm i un RCA per utilitzar l’altaveu d’immediat i, per descomptat, el control remot per infrarojos.

Especificacions

Versió Bluetooth: V5.0

RMS: R / L (aguts): 15W + 15W R / L (rang mitjà i baix): 20W + 20W

Driver: Tweeter: Φ19mm * 2 Controlador de greus mitjans: 4 polzades * 2

Entrades: Bluetooth, RCA, AUX

Resposta en freqüència: 54Hz-20KHz

Banda de freqüència: 2.402 GHz ~ 2.480 GHz

Sortida d’energia total: ≤20 dBm (PIRI)

Notícies relacionades

Mida: 359mm×159mm×203.5mm

Preu. Uns 99 euros.

Temes:

Gadgets +Digital