Secció recomanada per

Xarxes socials

‘Elxokas’ avança Ibai Llanos com l’streamer amb més subscriptors a Twitch

Joaquín Domínguez s’ha beneficiat del pic d’audiència per la final de la recreació d’‘El juego del calamar’ a ‘Minecraft’

‘Elxokas’ avança Ibai Llanos com l’streamer amb més subscriptors a Twitch
1
Es llegeix en minuts

Joaquín Domínguez, més conegut com ‘Elxokas’, s’ha convertit en el creador de continguts espanyol amb més subscriptors actius a Twitch, amb un total de 46.516, segons publica el portal ‘Twitch Tracker’, encarregat de les anàlisis estadístiques d’aquesta plataforma de vídeos en directe d’Amazon.

‘Elxokas’ supera en una mica més de 1.500 subscriptors Ibai Llanos, que amb 44.993 ocupa la segona posició d’una llista que completen altres ‘streamers’ punters del panorama nacional com són ‘Auronplay’ (38.005), ‘IlloJuan’ (26.472), ‘JuanSGuarnizo’ (24.890), ‘ElRubius’ (21.397), ‘TheGrefg’ (15.518), ‘AlexElCapo’ (14.205), ‘ElMariana’ (13.440) i ‘FolagorLives’ (11.447).

A nivell mundial el creador de continguts gallec –i extreballador com a editor del Reial Madrid– ocupa el sisè lloc a força distància del brasiler ‘Casimito’, que en el dia d’avui té 117.960 subscriptors actius.

Notícies relacionades

Una de les claus d’aquest gran èxit d’‘Elxokas’ es deu a la recreació en el seu canal del popular ‘El juego del calamar’ a través del videojoc ‘Minecraft’ i que ell mateix va perdre a la gran final davant ‘OllieGamerZ’ en un esdeveniment que va congregar més d’1,2 milions de persones veient-lo en directe, el tercer pic més gran d’espectadors de tota la història de Twitch.

A més, durant el mes de gener el seu canal va ser el segon més vist de tot el món, amb un total de 14 milions d’hores visualitzades acumulades, només per darrere del canadenc Félix Lengyel ‘xQc’.