Secció recomanada per

TELEVISIÓ

La tecnologia QLED s’imposa a les noves teles intel·ligents prèmium de Xiaomi

La gamma de la companyia asiàtica està integrada per models amb preus agressius i disponible en diferents mides de pantalla

La tecnologia QLED s’imposa a les noves teles intel·ligents prèmium de Xiaomi
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Xiaomi ha actualitzat la seva família de televisors intel·ligents de gamma alta, Mi TV Q1E, disponible en dues mides: 55 i 75 polzades i dotats de tecnologia QLED, per la qual la firma aposta per a les seves sèries més avançades.

El model Q1E 75” presenta una pantalla amb tecnologia Local Dimming amb 192 zones (Full Array Led) que realitza una millora automàtica de la il·luminació de forma local i complementa el disseny sense vores de tres parts, cosa que permet disfrutar d’una experiència visual envoltant. La pantalla QLED utilitza la tecnologia Quantum dots de mida nanomètrica per aconseguir una gamma de colors àmplia i mostrar imatges brillants, i naturals. La tele recrea un món de color DCI-P3 del 95% i un sorprenent espectre de colors NTSC del 100%. 

Pot mostrar 1,07 bilions de colors, amb tons precisos, la qual cosa resulta en transicions suaus. Compatible amb Dolby Vision i HDR10+, la pantalla QLED pot processar i optimitzar la qualitat de la imatge fotograma a fotograma, mostrant clarament cada detall de la imatge.

Integra altaveus duals amb quatre woofers i dos tweeters, que produeixen aguts delicats i greus profunds.

Amb el sistema operatiu Android TV 10, dona accés a més de 700.000 pel·lícules i programes i 5.000 aplicacions. Igual com en la versió de 55 polzades, connectat a través de Bluetooth, el comandament a distància funciona en qualsevol angle i des de qualsevol direcció: no és necessari apuntar al televisor. El comandament a distància optimitzat facilita el maneig amb un sol botó d’accés directe a Netflix, Prime Video i la pàgina d’inici d’Android TV, etc. Realitza operacions complexes amb comandaments de veu a un abast de fins a tres metres. 

El preu de l’equip és de 1.599 €. 

Així és el Mi TV Q1E 55» 

Destaca per una pantalla Quantum Dots 4K, que reprodueix una destacada gamma de colors DCI-P3 del 97% i un espectre de colors NTSC del 103%, amb un alt rang dinàmic recolzat per Dolby Vision i HDR10+. També compta amb una tecnologia MEMC de 60 Hz per a una reproducció d’imatges en moviment fluida i d’alta definició. El dispositiu funciona amb l’última versió d’Android TV 10, així com Chromecast per poder transmetre opcions d’entreteniment directament des del telèfon, tauleta o portàtil.

Notícies relacionades

Disposa de botons específics per a Netflix i Amazon Prime Video en el comandament a distància, per accedir a plataformes. Amb l’Assistent de Google integrat, els usuaris poden donar ordres als dispositius AloT connectats, parlant al comandament Bluetooth a distància. 

El preu és de 799 €. 

Temes:

Xiaomi +Digital