Secció recomanada per

LLANÇAMENTS EN EL CES DE LAS VEGAS

Roborock presenta l’S7 MaxV Ultra, amb estació de càrrega multipropòsit

Compta amb la innovadora tecnologia VibraRise, una combinació de fregada sònica i mopa interlocutòria elevable, desenvolupada per la marca

Roborock presenta l’S7 MaxV Ultra, amb estació de càrrega multipropòsit
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’empresa especialitzada en el desenvolupament i producció d’aspiradors domèstics (robòtics i sense fil), Roborock, ha presentat avui en el Consumer Electronics Show 2022 (CES ) el seu nou barco insígnia, el Roborock S7 MaxV Ultra. Es caracteritza per integrar una nova base de càrrega intel·ligent.

Producte innovador

El robot és compatible amb l’avançada Base de Buidatge, Rentat i Ompliment desenvolupada per la firma i permet minimitzar el manteniment manual necessari. La mopa i la mateixa base integren un sistema d’autoneteja que manté tot el sistema en bon estat. Així mateix, la funció d’ompliment automàtic del tanc d’aigua permet aspirar i fregar fins a 300 m², un 50% més que els seus predecessors, mentre que la bossa per a la pols conté la brutícia fins a 7 setmanes.

Combinació de tecnologies

El robot compta per fer la seva feina amb una combinació de càmera RGB, llum 3D estructurada i una unitat de processament neuronal completament nova, per reconèixer els objectes al seu camí amb precisió i adaptar-se per netejar-hi al voltant, independentment de les condicions d’il·luminació. Reconeix i ubica els mobles a l’aplicació, cosa que permet començar una neteja ràpida al voltant de taules o sofàs tocant una icona a l’app. Fins i tot, identifica les habitacions i els materials de terra, i recomana patrons ideals de neteja com la seqüència, potència de succió i intensitat de fregada.

L’S7 MaxV Ultra està certificat per TUV Rheinland pels seus estàndards ciberseguretat.

Neteja sònica

Dissenyat per a sessions de neteja ininterrompudes, compta amb la tecnologia VibraRise de Roborock: una combinació de fregada sònica i mopa interlocutòria elevable. La neteja sònica frega el terra amb alta intensitat per treure la brutícia; mentre que la mopa és capaç de fer una transició suau sobre superfícies contrastants, per exemple, s’aixeca de forma automàtica en presència d’alfombres.

Combinant amb una potència de succió màxima de 5100pa, està preparat per a una neteja profunda.

Disponibilitat

Notícies relacionades

L’S7 MaxV Ultra (pack del robot aspirador S7 MaxV i Base de Buidatge, Rentat i Ompliment), estarà disponible a un preu de 1399 euros el segon trimestre del 2022.El robot aspirador S7 MaxV també es podrà adquirir per separat per un preu de 799 euros.

Més novetats

Roborock també anuncia el llançament de la nova sèrie Q, una oferta de gamma mitjana que combina característiques darrere de la guardonada sèrie S amb la funció de buidatge automàtic. La firma posarà a la venda el primer producte d’aquesta sèrie, el Q7 Max, juntament amb la seva respectiva base d’autobuidatge l’Auto Empty Dockure, durant la primera meitat del 2022.