Secció recomanada per

IDEES PER REGALAR

Així és el robot de cuina Click & Cook, de Moulinex

Aquesta nova versió de robot destaca per aportar un preu accessible i nombroses possibilitats per practicar un tipus de cuina saludable

Així és el robot de cuina Click & Cook, de Moulinex
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Hi ha productes que s’han guanyat el seu lloc a les llars, gràcies a la seva funcionalitat i rendiment, però, sobretot, per aportar estalvi de temps i bons gustos als plats tradicionals i a les innovadores receptes dels joves xefs de l’actualitat. És el cas de l’últim robot de cuina de Mouinex que, respecte a generacions anteriors, proposa un equip amb òptims resultats culinaris, ja que integra en la seva memòria 600 receptes entre les quals s’inclouen algunes d’elaborades pel reconegut nutricionista Carlos Ríos, defensor del menjar real i realfooder per excel·lència.

El valor d’aquest electrodomèstic, que es comercialitza a un preu d’uns 499 euros, se centra en el fet que soluciona els problemes de la falta de temps i de coneixements de cuina, aportant una solució per a aquelles persones que no volen renunciar a un menjar real que, alhora de saludable, sigui saborós i divertit de cuinar, en poc temps.

Característiques principals

Click & CooK té el que es necessita a la cuina, i demostra la seva facilitat d’ús a cada preparat. Disposa de nombroses receptes integrades, pantalla tàctil i intuïtiva de set polzades, bàscula de cuina digital lateral, 10 programes automàtics, sis accessoris i 3,6 litres de capacitat. Un autèntic tot terreny que es convertirà en el millor aliat a casa. 

Processos guiats i altres avantatges

Una vegada triada la recepta entre les 600 disponibles, la pantalla tàctil guia l’usuari durant tot el procés, pas a pas. Un valor important és que compta amb una bascula digital integrada per pesar els aliments de manera precisa.

 La pantalla proporciona una experiència de cocció segura i senzilla. Va guiant en l’elaboració de la recepta, sense haver de parametritzar res i tot de forma automàtica. Esmentar que es disposa d’un cercador per ingredients o per recepta, i fa possible tenir les receptes preferides a mà, ja que es poden emmagatzemar a «favorits».

L’equip ofereix 10 programes automàtics i 32 funcions. El robot està equipat amb set accessoris i aporta una capacitat de 3,6 litres, suficient per a una família de quatre membres.

Compta amb una funció de seguretat que evita que la tapa s’obri mentre està en ús. El programa de neteja prèvia automàtica actua sobre el bol, mentre que les peces extraïbles poden rentar-se al rentaplats. I gràcies al seu sistema intel·ligent d’emmagatzematge, es poden guardar tots els accessoris a l’interior del bol, de manera que no ocupen cap espai addicional.

És reparable durant 10 anys, i la marca es compromet a tenir peces disponibles durant aquest període.

Cuinar plats des de l’entrant fins a les postres és fàcil gràcies als seus automatismes i tecnologies: pantalla digital, 32 funcions i 10 programes.

Resum de prestacions

Disponibilitat de receptes que es visualitzen en una pantalla tàctil que guia en el procés. Bàscula digital que ofereix una altíssima precisió.

Emmagatzema les receptes preferides en favorits i compta amb un cercador especialitzat per ingredient o per recepta,

Aporta 32 funcions i 10 programes automàtics.

Compta de sèrie amb set accessoris (fulla picadora, mesclador, batedor, cistella de vapor interna/externa, espàtula, tassa de mesura)

Disposa de funció d’autoneteja, funció de seguretat i una capacitat per a quatre persones.

La idea al darrere de la màquina

Click & Cook, segons la mateixa Moulinex, va ser dissenyat per posar la deliciosa i excepcional varietat de cuina a l’abast de qualsevol persona, tingui o no coneixements culinaris, i de manera que es pugui estalviar temps quan tots els membres de la família tenen responsabilitats laborals fora del domicili. Es tracta d’un aparell per preparar plats des de l’entrant fins a les postres de manera senzilla i guiada.

Els millors números del producte

32 funcions diferents: talla, pica, tritura, sofregeix, mol, polvoritza, prepara crema, liqua, reescalfa, bat, barreja, cuina, guisa, pesa, cou a baixa temperatura, remou, pasta, cuina al vapor, fermenta, conserva, bull, confita, cuina amb precisió, munta, emulsiona, escalda, pica gel, estofa, fon, prepara sorbets, prepara mantega i funció turbo

Interfície amb 10 programes automàtics: cocció a foc lent, risotto, cocció al vapor suau o intens, pastís, pa, pastisseria, sales i sopa; també disposa de funció de neteja automàtica

Set accessoris, inclosa una vaporera externa de gran capacitat per cuinar de forma sana.

Capacitat de 3,6 l per preparar plats per a quatre persones 600 receptes incloses).

Notícies relacionades

Una bàscula de precisió (d’1 g a 5 kg) integrada fora del bol.

Set accessoris: fulla picadora, mesclador, batedor, cistella de vapor interna/externa, espàtula i tassa de mesurament. Tots els accessoris es poden guardar dins del bol de cocció. Peces extraïbles aptes per a rentaplats