Secció recomanada per

IDEES PER A REGALAR

Aspirador sec-humit model W100 d’Easine by iLife

Es tracta d’un electrodomèstic intel·ligent i multifuncional que facilita la neteja de la llar, ja que per fer-la només es necessita aquest únic aparell

Aspirador sec-humit model W100 d’Easine by iLife
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Easine W100 és el primer aspirador de la marca que combina aspiració i fregada, també es configura com a producte estrella al segment de preu econòmic d’Easine by iLife. Es caracteritza per la multifuncionalitat en els treballs d’aspiració, i s’hi suma la capacitat de fregada i la característica d’autoneteja.

Zhiyi Technology n’és l’empresa productora, i està especialitzada en robots aspiradors intel·ligents, dotats de tecnologia avançada. Easine és una segona marca de la reconeguda internacionalment iLife que es configura amb la combinació de la lletra «I» (intel·ligència) i la paraula «LIFE», que indica l’objectiu empresarial de desenvolupar productes per a una vida més còmoda. Es tracta d’una companyia que explica amb experiència notable al mercat, ja que els seus robots ajuden ja milions de famílies a tenir un entorn net, amb menys esforç i de manera més eficient. Establerta en centres de negocis de Shenzhen i Hong Kong, aplica tecnologies punteres a les factories de Shenzhen i Dongguan. Comercialitza producte a Àsia, Europa (inclosa Espanya) i Amèrica,

Última novetat

Els robots aspiradors ja són equips habituals a les nostres llars, els d’iLife s’han guanyat la seva posició òptima al mercat, oferint un catàleg de models tradicionals, tipus roomba, aspiradors escombra i de mà. Ara, la firma ha anunciat un model vertical que fusiona dues funcionalitats en un sol aparell: aspirar i fregar, que a més de reduir el nombre d’electrodomèstics a casa incrementa la qualitat de la neteja. L’Easine W100 és el primer aspirador en sec i humit de la firma.

Característiques destacades

El W100 integra funcions d’aspiració i fregada. Compta amb un protocol d’autoneteja. Aquest tot en un disposa de diferents modalitats de control. EN destaca un sistema per ordres de veu.

Es tracta d’un equip que funciona de manera intel·ligent, és a dir, està preparat per adaptar-se a diferents tipus de terra incloent fusta, laminat, marbre, pis de rajoles, etc. En tots ells aconsegueix eliminar taques i residus de mascotes.

Aspectes clau

Aquesta màquina amb funcionament sense fil es configura com un tot en un. Integra múltiples funcions, pot aspirar, remullar, fregar alhora (eficaç amb les taques rebels) i autonetejar-se.

Ocupa poc espai, funciona de manera senzilla mitjançant un botó, té dos dipòsits (un per a pols i un altre per a aigua). La tecnologia Dual Tank separa l’aigua neta de la bruta per evitar contaminació secundària.

Pantalla avançada

L’equip disposa d’una pantalla led completa que mostra diferents estats de la màquina, per tant, l’usuari té una visió clara del que està fent.

Control per veu

L’assistent de veu guia a través de tota l’acció incloent: encesa / aturada, estat de càrrega, com configurar els tancs d’aigua, errors, informació addicional, recomanacions, etc.

Sistema de filtres

El filtre HEPA està ubicat al dipòsit d’aigua, s’integra filtre de micropols / partícules, cabell de mascotes, etc. Cal netejar el filtre HEPA cada 3 mesos.

Emmagatzematge

L’estació d’acoblament 3 en 1 pot emmagatzemar el cos principal de l’aparell, a més de tots els accessoris que s’inclouen. Tot ordenat.

Especificacions

Aspiradora en sec i humit

Funcionament sense fil

Dispositiu tot en uns

Tancs duals que asseguren que sempre sigui aigua neta la que mulla el pis. L’aigua bruta i les escombraries s’emmagatzemaran al tanc d’aigua bruta, cosa que redueix la contaminació secundària.

Interlocutòria neteja. Al pressionar el botó de neteja automàtica, W100 començarà a netejar el rodet del raspall i tubs per si mateix.

30 minuts d’autonomia. Amb bateria desmuntable de 3000 mAh. Per a una neteja de casa de 200㎡

500ml de tanc d’aigua bruta

600 ml de tanc d’aigua neta

W100 està dissenyat per a la neteja diària i es pot utilitzar en la majoria dels tipus de terres durs.

Botó de polvorització, que es troba sota del mànec principal, controla la quantitat d’aigua en superfície segons les condicions del terra.

Notícies relacionades

Pes net: Uns 4,2 kg

Dimensió: 1170 X 280 X 250 mm