Secció recomanada per

AJUDA A CASA

Així és el nou robot aspirador model Vac Hybrid, de Yeedi

Aporta millores per treballar per sota dels mobles (menor altura) i més eficàcia en qualsevol tipus de terres gràcies al seu sistema de doble passada. És compatible amb base d’aspiració

Així és el nou robot aspirador model Vac Hybrid, de Yeedi
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El nou robot aspirador de la firma Yeedi model Vac Híbrid integra un motor amb una capacitat de succió de fins a 2.500 Pa, un valor que si bé se situa en la mitjana del mercat, és capaç d’oferir a l’usuari una notable eficàcia en la neteja, en tota mena de terres, gràcies a un sistema de doble passada que compensa la seva potència estàndard respecte d’altres productes de la mateixa marca i de la competència.

El sistema es completa amb un raspall lateral i un raspall principal, que facilita òptims resultats en alfombres i terres durs, eliminant la pols i el pèl d’animals. Això fa que sigui adequat per a apartaments on hi ha mascotes.

Un altre valor que es desprèn de la seva configuració és que resulta silenciós, fins i tot quan funciona a màxima potència. En l’ús quotidià demostra els seus valors ja que repassa el seu treball (doble passada) per obtenir un millor resultat. Entre les funcions de l’equip cal esmentar que aspira i frega, ja que està dotat d’un tanc d’aigua de 240 ml. La fregada de terres és de bona qualitat, sobretot, quan ja porta un període d’ús i ha retirat el greix acumulat.

Tecnologia aplicada

Yeedi Vac Híbrid està equipat amb sensors per a la detecció d’alfombres i anticaiguda. Integra una bateria que garanteix una autonomia d’aproximadament 110 minuts, cosa que és més que suficient per a la neteja d’espais d’entre 80 i 100 metres quadrats.

Aquest robot aspirador 2 en 1 compta amb un sistema d’aspirat de bon rendiment, gràcies a la dotació de diverses funcions intel·ligents. El sensor de detecció d’alfombres, per exemple, permet el reconeixement de moquetes i altres teixits, per netejar-los amb facilitat i de la manera més adequada.

Aporta software de creació de mapes i un sensor de terra, per visualitzar l’espai en el qual ha de treballar, aquest sistema guia de manera fiable el procés de neteja. Sense cops o sotracs, funciona fins i tot en la foscor al llarg d’una ruta ordenada i eficient.

El mapa de la casa creat per Yeedi pot ser editat. L’usuari té la possibilitat de triar l’espai que es desitja netejar, establir una àrea específica de treball o desconnectar zones on no interessa que el robot entri.

Capacitats

Ofereix una autonomia de 110 minuts i càrrega automàtica. En cas necessari, el dispositiu torna a l’estació de càrrega per recarregar la bateria i després continuar la neteja on s’ha interromput abans.

Tipus de control

L’equip pot controlar-se directament des del mateix aparell o bé des d’una aplicació mòbil o per control de veu. Mitjançant ordres de veu l’usuari pot establir límits virtuals per a llocs que es volen evitar, o seleccionar una habitació o una àrea específica per a la neteja. Gràcies a la compatibilitat amb Amazon Alexa i Google Assistant, es pot iniciar la neteja a través de l’ordre de veu.

Accessoris

El robot pot funcionar, si es desitja, amb una estació d’autobuidatge opcional que es ven per separat.

Valors afegits

Gràcies a un sensor de detecció, Yeedi reconeix alfombres i evita automàticament fregar-les per brindar una neteja específica per a cada tipus de terra.

Pot treballar amb l’estació d’autobuidatge, que reté fins a 30 dies de brutícia i restes.

L’aplicació dedicada permet programar la neteja, configurar zones prohibides i triar una habitació i àrea concreta per netejar.

Està fabricat íntegrament en policarbonat, els acabats són de color blanc opac.

L’altura del dispositiu no supera els 8,5 cm (cap gairebé a qualsevol lloc).

Preu

Notícies relacionades

Yeedi Vac Híbrid es comercialitza per 209 €.

Característiques rellevants

Yeedi Vac Hybrid Robot aspira i frega. Té una potència de 2.500 Pa de succió, amb detecció d’alfombres, navegació i mapatge Intel·ligent, control per veu i disponibilitat d’app, programa de neteja, 110 minuts d’autonomia.