Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

TicWatch Pro 3 Ultra de Mobvoi, un ‘wearable’ avançat i d’alta resistència

Disposa de la certificació militar MIL-STD-810G, de manera que suporta un ús intens, temperatures extremes, cops i humitat

Un altre dels productes destacats de cara a les propostes per Nadal és el model TicWatch Pro S, que ja es comercialitza a un preu molt accessible

TicWatch Pro 3 Ultra de Mobvoi, un ‘wearable’ avançat i d’alta resistència
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’empresa Mobvoi, dedicada a la intel·ligència artificial per a wearables i fabricant dels rellotges intel·ligents TicWatch, ha anunciat la disponibilitat del seu model TicWatch Pro 3 Ultra amb connectivitat 4G LTE, de manera que es poden fer trucades sense haver d’utilitzar el telèfon. Aquesta versió respecte a models anteriors millora l’estètica, però sobretot la resistència. Compleix l’estàndard de certificació militar nord-americana 810G (MIL-STD-810G) i això li permet suportar temperatures extremes, humitat, radiació solar, cops, baixes pressions (altitud). També té la certificació IP68 de resistència a l’aigua.

A més de fer i rebre trucades, el rellotge mostra les notificacions intel·ligents essencials: rebre i enviar missatges, consultar alertes meteorològiques, veure agenda, llegir notícies i controlar la música. Equipat amb el tradicional sistema de dues pantalles característic dels rellotges TicWatch Pro (una FSTN i una altra AMOLED), és possible aconseguir l’aspecte i la sensació de portar un rellotge tradicional, però equipat amb les prestacions d’un dispositiu Wear OS Smartwatch de Google. Una dada important és que la durada de la bateria ha augmentat fins a 72 hores en ‘mode intel·ligent’ o 45 dies en el ‘mode essencial’, amb el qual l’ús de les aplicacions és limitat.

Monitoratge de la salut

Ofereix diferents funcions per controlar la salut que inclouen el monitoratge (durant tot el dia) de la freqüència cardíaca, la detecció de batecs irregulars i la fibril·lació auricular per avisar automàticament si els batecs són massa ràpids, massa lents o irregulars. També té altres funcions extra com el mesurament de la fatiga mental i la detecció del nivell d’energia. Tots els informes s’entreguen a través de l’aplicació TicHealth al mateix rellotge i de l’aplicació Mobvoi per a dispositius mòbils.

Integra 20 modes d’entrenament professional amb estadístiques en temps real.

Característiques destacades

Permet personalitzar la pantalla FSTN (tecnologia LCD de matriu passiva), situada a sobre de la pantalla AMOLED i que es mostra en el ‘mode essencial’. Disposa de 18 opcions de color diferents.

Integra Google Pay per utilitzar el rellotge en botigues que admetin pagaments NFC. Google Pay ja està acceptat en 37 regions i països.

Amb un compte de Spotify Premium, els usuaris poden descarregar cançons i podcasts directament al rellotge, sense necessitat d’utilitzar el telèfon.

Preu

El TicWatch Pro 3 Ultra amb 4G és al mercat a un preu que ronda els 360 euros.

L’alternativa: TicWatch Pro S

L’alternativa: TicWatch Pro SAquest model de gamma mitjana integra funcions com VO2 Max, TicExercise 3.0 i TicSleep 2.0, entre altres prestacions, i és apte per a nedar en piscina. Aporta característiques molt útils per a usuaris que volen el rellotge per estar connectats i també especialment per als que vulguin donar-li un ús esportiu, ja que perfecciona i afegeix sistemes de precisió per al control de l’estat físic i de suport a la salut.

Un dels avantatges que aporta és la integració de tecnologia de pantalla en capes, que estén la vida útil de la bateria de 2 a 30 dies amb una sola càrrega. El model disposa de dues pantalles, dos modes d’ús i el control per aprofitar al màxim cada un. El ‘mode intel·ligent’, amb pantalla AMOLED, aporta una durada de bateria d’entre 2 i 5 dies, mentre que el bàsic es configura enfocat al fitnes, amb alta llegibilitat a la llum del sol. La bateria dura fins a 30 dies.

Disposa de 13 modes d’entrenament, GPS incorporat, monitoratge de freqüència cardíaca, comptador de passos i calories, monitor de velocitat i cadència i seguiment de moviment proactiu, comptador de voltes, mesurament del consum màxim d’oxigen del cos i indicador de rang de freqüència cardíaca, tot això amb una interfície d’usuari millorada.

El dispositiu té noves funcions en l’apartat de salut. TicSleep 2.0: informe setmanal del son, consells i música relaxant incorporada. Compatible amb el mode essencial per estalviar bateria a la nit.

TicBreathe: monitora la freqüència cardíaca, canvis d’estrès i t’ajuda a relaxar-te a través de sessions d’entrenament de respiració.

TicAudiendo: mesura el soroll ambiental de 30 dB a 120 dB i adverteix de possibles danys als òrgans auditius i el sistema nerviós.

Notícies relacionades

Quant al disseny, cal destacar que la capsa està construïda amb fibra de carboni i reforçada amb niló d’alta resistència.

Preu

L’equip es troba al mercat per menys de 200 euros.

Temes:

Gadgets +Digital