Secció recomanada per

IDEES PER A REGAL

Així és la consola model Oled de la Nintendo Switch

El dispositiu aporta millores a la pantalla, sobretot respecte a la qualitat del color, com a conseqüència de la integració d’un plafó d’alt contrast de set polzades

Així és la consola model Oled de la Nintendo Switch
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Nintendo té entre la seva oferta de producte l’últim model de consola Oled de la família Nintendo Switch, que es caracteritza per tenir una mida similar a la Nintendo Switch, però incorpora una pantalla més gran, i amb millors prestacions per a la visualització de jocs. Disposa com a novetats destacades un plafó de set polzades, un suport ample ajustable per jugar en mode sobretaula, una nova base amb port LAN per cable, 64 GB d’emmagatzemament intern i altaveus integrats amb àudio optimitzat per als modes portàtil i sobretaula. Com la versió anterior, permet jugar al televisor i compartir els comandaments Joy-Con extraïbles, per gestionar l’acció multijugador.

Capacitats de l’equip

Nintendo Switch (versió Oled) està disponible en diferents versions de color. En el mode sobretaula s’obre el suport de la part posterior i s’utilitza la pantalla de la consola per fer partides multijugador amb els dos comandaments Joy-Con que inclou. El suport ample ajustable aporta estabilitat i permet inclinar la consola en un angle més gran per veure millor la pantalla. Respecte al mode portàtil, els usuaris poden emportar-se la consola a diferents espais i jugar amb amics de manera local o en línia.

Destacar les millores en una pantalla que proporciona colors intensos i alt contrast d’imatge. L’equip s’ha pensat per a la llar, però també per portar les partides a qualsevol lloc per les seves característiques de portabilitat.

Quant a connectivitat, la base compta amb dos ports USB, un port HDMI per connectar-se al televisor i un port LAN per cable, que permet jugar en línia de manera estable en el mode televisor. Té 64 GB d’emmagatzemament intern, ampliable amb una targeta microSD compatible.

Altaveus integrats amb àudio optimitzat

Valoració del producte

La pantalla es veu millor que la versió anterior i és més gran, tot i que la mida de la consola amb prou feines varia, al reduir marcs.

Disposa del doble de capacitat d’emmagatzemament respecte a la seva predecessora. Ara 64 GB, mentre que anteriorment era de 32 GB.

S’han implementat millores en el dock, amb connexió per RJ45 per solucionar el supòsit de mala connectivitat Wi-Fi.

S’ha millorat també el sistema de subjecció de la consola, que ara és més estable i regulable

Altres característiques d’ús apunten a so millorat, possibilitat de joc al televisor o/i en mode portàtil.

Posicionament de mercat

Aquest model Oled és l’última incorporació a la família de consoles Nintendo Switch, que a Espanya ja compta amb gairebé 2 milions d’unitats venudes. La Switch és una consola híbrida amb tres modes de joc: sobretaula, portàtil i televisor.

Característiques tècniques

Tipus de dispositiu: Nintendo Switch

Model de consola: Switch Oled

Pantalla color: Sí

Pantalla tàctil: Sí

Mida de la pantalla (cm): 17.78 cm

Mida de la pantalla (polzades) 7”

Altaveus integrats: Sí

Comandaments: Joy-Con

Wi-Fi: Sí

Bluetooth: Sí

Capacitat de memòria: 64 GB, ampliable amb MicroSD

Connexions: Bluetooth, 1x Port LAN, 2x USB, 1x HDMI

Autonomia: De 3 a 6 hores, amb bateria

Pes: 1.55 kg

Notícies relacionades

Amplada: 21 cm; altura: 26 cm; profunditat:10 cm

Preu. Ara és temps d’ofertes però a la botiga de la marca està per uns 350 euros