Secció recomanada per

NOVETATS

Nous colors per al HomePod mini d’Apple

La companyia de la poma anuncia la disponibilitat del seu HomePod en diferents colors, i amb capacitat per aprofitar la intel·ligència de Siri a un preu de 99 euros

Nous colors per al HomePod mini d’Apple
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Apple ha anunciat avui que el HomePod mini ja està disponible en groc, taronja i blau, colors que se sumen al blanc i al gris espacial ja en catàleg. El dispositiu inclou detalls decoratius a joc amb la superfície tàctil que s’il·lumina i la malla sense costures. Té un cable d’alimentació trenat. És de petites dimensions (8,3 cm d’alt) però integra una potència acústica notable que utilitza l’àudio computacional per oferir bon rendiment. El seu so de 360 graus s’escolta des de qualsevol angle. Amb diversos altaveus col·locats en diferents llocs de casa, els usuaris poden reproduir música sincronitzada, triar una cançó diferent per a cada habitació o crear un parell estèreo.

Compatibilitat i capacitat

El HomePod mini és compatible amb Apple Music, Apple Podcasts, emissores de ràdio i serveis de streaming com Pandora o Deezer. Entre els avantatges de l’equip, cal destacar que a l’escoltar música o un podcast, o al respondre a una trucada, es pot passar el so a l’altaveu, acostant l’iPhone al HomePod mini. És compatible amb l’iPhone SE, iPhone 6s o posterior o iPod touch (7a generació) amb iOS 15, el iPad Pro, iPad (5a generació o posterior), iPad Air 2 o posterior o iPad mini 4 o posterior amb iPadOS 15.

Mitjançant la intel·ligència de Siri, ofereix una experiència integrada als usuaris del iPhone. L’assistent pot reconèixer les veus de fins a sis persones de la casa, adaptar la música i els podcasts a les seves preferències i respondre a les seves peticions personals.

Notícies relacionades

Possibilita controlar els accessoris de domòtica mitjançant ordres de veu per apagar llums, canviar la temperatura, tancar les portes, configurar ambients o controlar altres dispositius. Afegeix funcions d’intercomunicador i pot utilitzar-se amb iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods i fins i tot CarPlay. 

Preus i disponibilitat 

Està disponible a partir d’avui en groc, taronja i blau, a més de blanc i gris espacial, per 99 euros.