Secció recomanada per

Textos i missatges personalitzats

¿Com posar la negreta i subratllar a WhatsApp?

  • L’aplicació de missatgeria instantània permet ressaltar tipogràficament lletres, paraules o frases

¿Com posar la negreta i subratllar a WhatsApp?

Mònica Tudela

1
Es llegeix en minuts

WhatsApp, l’aplicació de missatgeria instantània més descarregada i utilitzada del món, ha canviat les regles d’ortografia, sobretot entre els més joves. I, també, la manera com ens comuniquem.

Però, sobretot, ha canviat l’estil que li donem als nostres textos, no només perquè de vegades substituïm paraules per ‘stickers’ o pel sentit que li donem als punts suspensius en els nostres missatges, sinó també per les diferents opcions per donar-li un format més ric al text i emfatitzar una paraula o idea utilitzant negretes o subratllats.

Notícies relacionades

Per posar una paraula o frase en negreta o subratllada, hi ha dues opcions:

  1. Mentre escrius el missatge, selecciones el text a destacar i cliques els punts suspensius que apareixen al marge dret –si tens sistema Android– o al símbol «BIU» si tens iOS. Allà, tries si vols posar-ho en negreta, cursiva, ratllat o monoespaiat –tipografia en què totes les lletres i caràcters ocupen el mateix, ‘mesuren’ igual, independentment de si és una ‘m’ o una ‘i’, per exemple.

  2. Poses la paraula o frase entre asteriscs per a negreta (*text*), guions baixos per a cursiva (_text_), vírgules per a text ratllat (~text~) i tres accents per a monoespaiat (’’’text’’’).

També es poden combinar els diferents estils. Si l’usuari vol posar un text en negreta i cursiva haurà d’escriure *_text_* o negreta i monoespaiat *’’’text’’’*.