Secció recomanada per

NOVETATS EN SO

Així són els Elite 7 Pro, de Jabra

Auriculars totalment sense fil caracteritzats per una millora en les tecnologies aplicades, per augmentar l’ergonomia i potenciar disseny i, en general, per aportar un millor rendiment

Així són els Elite 7 Pro, de Jabra
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Cal recordar que la firma Jabra va ser de les primeres a introduir la tecnologia sense fil i, després de sis generacions al mercat, aposta en aquests moments per reinventar la seva oferta de productes true wireless (totalment sense fil) per adaptar-se a les necessitats d’escolta dels usuaris actuals. El nou dispositiu s’ha pensat per a aquells que busquen bona qualitat en la música però necessiten també bona definició de trucades. En aquest aspecte cal esmentar que els Jabra Elite 7 Pro incorporen sistemes per oferir el millor rendiment possible en cada situació.

Solucions

Introdueixen la tecnologia MultiSensor VoiceTM que dona qualitat en les trucades, fins i tot en llocs sorollosos. Les trucades de veu han augmentat de manera molt destacada i, de fet, són un dels motius principals per utilitzar auriculars, després d’escoltar música. La tecnologia de Jabra combina un sensor de conducció òssia, quatre micròfons i avançats algoritmes per aconseguir millorar la qualitat sonora en les trucades.

Un sensor de captació de veu (en anglès voice pick-up o VPU) en els dos auriculars fa que MultiSensor VoiceTM de Jabra sigui molt eficaç. Els algoritmes intel·ligents analitzen constantment els tipus de soroll que capten els micròfons integrats i, quan detecten el soroll (per exemple el vent), activen automàticament el sensor VPU. La tecnologia de conducció òssia s’utilitza per transmetre veu a través de les vibracions de la mandíbula, i l’algoritme intel·ligent utilitza la millor combinació del sensor de conducció òssia i els micròfons per transmetre la trucada amb claredat.

La cancel·lació de soroll activa (ANC) ajustable crea una experiència immersiva i cal destacar que el so es pot personalitzar creant un perfil d’àudio mitjançant la tecnologia MySound i utilitzant la funció HearThrough, que permet definir exactament quant soroll exterior es vol deixar entrar.

Novetats en el disseny

Els Elite 7 Pro són un 16% més petits que els Jabra Elite 75t, el model més compacte de la marca fins ara. Cal recordar que la companyia compta amb una base de dades de 62.000 escanejos d’orelles, que ha utilitzat per crear un mapa mitjana de l’oïda humana i així redissenyar l’auricular per crear equip que ofereix un confort optimitzat.

Ofereixen nou hores de reproducció ininterrompuda de música amb l’ANC activat i 35 hores amb carcassa de càrrega, que amb la seva funció de càrrega ràpida donarà 1.2 hores de bateria en 5 minuts.

Característiques i especificacions

MultiSensor VoiceTM per a un grau d’àudio professional

ANC ajustable per a una immersió completa en la música

9 hores de reproducció sense pausa amb l’ANC i fins a 35 hores amb carcassa de càrrega IP57

Bluetooth versió 5.2

Possibilitat d’ús dels dos auriculars de manera independent i funció de connexió múltiple

Connector sense Fil

Impermeables

Alexa integrat, Siri i Google Assistant

Pes del producte: 54.8 grams

Valors afegits

El model proporciona una experiència de so adequada, gràcies a la cancel·lació de soroll activa ajustable. Al ser auriculars ultracompactes permeten a l’usuari submergir-se per complet en la música, gestionant una alta potència.

Proporciona converses clares mitjançant la tecnologia Jabra MultiSensor Voice que combina 4 micròfons amb un sensor de captació de veu (VPU) a cada auricular, reinventant així les trucades en moviment. Els sensors VPU s’activen si hi ha vent i cancel·len sorolls molestos perquè la veu sigui nítida.

Notícies relacionades

Permet escoltar l’entorn mentre es fa una trucada amb la tecnologia HearThrough; també es pot utilitzar un sol auricular amb el mode mono; cada un ofereix fins a 8 hores de bateria i 30 hores amb funda

Preus

Els Elite 7 Pro tenen un preu de 199,99 €.

Temes:

Gadgets +Digital