Secció recomanada per

CINE A CASA

Així és el projector model HU810P d’LG

LG millora l’experiència de cine a casa amb un projector amb resolució 4 K i amb Smart TV integrada. Aporta una projecció de fins a 300 polzades

Així és el projector model HU810P d’LG
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia LG té disponible per al nostre mercat el HU810P, un projector CineBeam 4K UHD amb Smart TV i amb el qual la marca afirma que l’usuari ‘pot disfrutar d’una autèntica experiència de cine a casa’. Això és possible per un innovador sistema làser dual que proporciona qualitat d’imatge 4K en ambients il·luminats, gràcies als seus 2.700 lúmens, amb una projecció de fins a 300 polzades. L’avantatge, doncs, d’aquest projector és que permet veure a casa pel·lícules amb dimensions i qualitat semblant a la que es veu a les sales de cine, també en l’aspecte de la reproducció sonora.

L’equip afegeix a la resolució i gran polzada, la capacitat per accedir, en directe, a les aplicacions de ‘streaming’ amb Smart TV WebOS 5.0. Aquesta compatibilitat obre la porta a plataformes com Disney+ o Netflix i fins i tot a partits de futbol.

Valors destacats

 Ofereix una televisió lliure, adaptable a qualsevol estada de la casa, atesa la integració de funcions intel·ligents, i a més no necessita cap instal·lació. Entre les seves característiques cal esmentar una resolució 4K (3.840 x 2.160) de fins a 300 polzades (en diagonal). El sistema làser dual, propi dels equips professionals utilitzats en sales de cine, ofereix una brillantor de 2.700 lúmens ANSI, amb una cobertura del 97 per cent de l’espai de color del DCI-P3. Les fonts de llum làser són fiables i duradores, amb una vida útil d’aproximadament 20.000 hores de brillantor o 15 anys amb un ús típic.

Tecnologies aplicades

 Integra la tecnologia Adaptive Picture Pro, pròpia de la marca, per reproduir imatges amb colors purs, amb independència de la lluminositat de l’habitació o la foscor de l’escena en pantalla. El Mode Iris ofereix dos preajustaments (Habitació Brillant i Habitació Fosca) que detecten la quantitat de llum a l’habitació per oferir la millor imatge possible, creant un ambient similar al cine. El Contrast Adaptatiu, per la seva banda, ajusta automàticament cada píxel, per arribar a la relació de contrast òptima en les escenes més fosques.

Preparat per a noves ofertes de continguts

L’oferta de continguts audiovisuals actual és àmplia i variada i de bona qualitat, i desitjar una experiència més immersiva i realista és una tendència creixent entre els usuaris. El projector HU810P afegeix a les seves prestacions els modes Real Cinema i TruMotion, per ajustar la freqüència de fotogrames de la imatge projectada, de manera que coincideixi amb la font original a 24 Hz. Les pel·lícules d’acció es veuen amb una notable millora gràcies al TruMotion, que renderitza moviments i escenes ràpides de forma suau, sense produir alteracions en la imatge. El projector és compatible amb formats HDR, inclosos HDR10 i HLG, així com amb el mapatge dinàmic de tons.

Connectivitat i altres capacitats

 El dispositiu compta amb WiSA i Bluetooth, i quan es connecta a través d’un port HDMI 2.1 amb canal de retorn d’àudio millorat (eARC), el projector ofereix imatges 4K en color de 10 bits amb una qualitat d’àudio sense pèrdues.

Un altre dels beneficis és que es pot ubicar amb bons resultats en qualsevol espai, gràcies al seu zoom 1,6 X i al desplaçament horitzontal i vertical de la lent.

LG CineBeam 4K UHD Làser funciona amb la plataforma webOS 5.0, sistema que ofereix una navegació intuïtiva, i accés ràpid als serveis de streaming. La compatibilitat amb Apple AirPlay i Screen Share permet compartir contingut des d’un smartphone a escala cinematogràfica. Els usuaris poden ajudar-se del software Auto Calibration II per calibrar la imatge i obtenir resultats professionals.

Resum de prestacions

Resolució 4K UHD (3840 X 2160) de fins a 8,3M de MP i sistema Lens Shift que asseguren definició a tota la pantalla

La nova tecnologia del doble díode làser d’LG brinda el 97% DCI P3 que juntament amb el sistema de calibratge expert i HDR10 entreguen una òptima imatge

Obre una pantalla de fins a 300» en espais il·luminats, gràcies als 2.700 lúmens que s’adapten a l’ambient

Pot utilitzar-se com una TV, gràcies a SmartTV webOS 5.0 amb ‘apps’ com Disney+, HBO o Netflix. Compatible amb XBox o PlayStation per sistema HGIG

Connectivitat HDMI 2.1 eARC, AirPlay, ScreenShare, entre d’altres. Àudio Dolby Atmos

Tècnica

Tipus de projector, cine a casa

Alta definició UHD 4K

Sistema de projecció DLP

Resolució 2160 x 3840 píxels

Lluminositat 2700 ANSI lúmens

Projecció. Diagonal de la projecció 40/ 300”

Connexions:

Sortida d’àudio

RJ45 Entrada

2 HDMI 2.0 Entrada

1 HDMI 2.1 Entrada

Notícies relacionades

2 USB-A Entrada

Preu, uns 2.500 euros

Temes:

Gadgets +Digital