Secció recomanada per

Model V21 5G de Vivo, destacat rendiment per a les autofotos

L’‘smartphone’, que llueix una estètica ben diferenciada, aporta valors destacats en el sistema de càmeres i en el terreny de l’autonomia

Model V21 5G de Vivo, destacat rendiment per a les autofotos
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Durant aquest any, la companyia Vivo està presentant una sèrie d’interessants productes, entre els quals el V21 5G, que va quedar tapat per altres models de la marca situats en el segment de preu més alt, però es tracta d’un equip ben equilibrat i que competeix amb facilitat amb altres models i marques de la competència. Aporta valors que val la pena destacar, sobretot, en l’apartat de fotografia. Cal sumar valors de disseny, que no deixen indiferent. Es ven per uns 400 euros en una configuració de 8 GB de RAM i 128 GB d’emmagatzemament. Està disponible en colors Sunset Dazzle i Dusk Blue (blau brillant).

Disseny de l’equip

Quant a disseny resulta, si més no: diferent. La posterior està acabada en plàstic resistent i pintada amb efecte iridescent (colors canviants segons els dona la llum) en mate, fet que el protegeix bé de taques d’empremtes. Pesa 176 grams, amb poc més de 15 cm d’alt.

El botó d’inici es troba amb facilitat ja que és rugós i, la resta de controls, està ben distribuïda per tenir accessibilitat amb una sola mà. La part davantera integra un notch de mida una mica gran, amb un aprofitament de plafó que ronda el 85%.

Pantalla

La pantalla té característiques pròpies de la gamma mitjana, a saber, una resolució Full HD+, taxa de refresc de 90 Hz i tecnologia AMOLED. La mida és de 6,44 polzades, lleugerament més petita del que està sent habitual, i cosa que fa que l’equip sigui manejable.  A la part inferior s’ubica un altaveu estàndard.

Valors destacats

Integra un processador MediaTek Dimensity 800U que aporta molt bon rendiment i capacitats 5G. Aporta 8 GB de RAM i 128 GB de memòria interna. Aguanta bé el treball amb aplicacions exigents i amb jocs pesats. El sistema operatiu, juntament amb la capa de personalització pròpia de la firma, obre moltes possibilitats per adaptar el terminal a l’usuari, especialment referent al sistema de gestos de control.

Autonomia

La bateria proporciona una autonomia de fins a 10 hores, gràcies al treball ben equilibrat amb el processador. Aquesta bateria no és excessivament potent (ja que aporta 4.000 mAh) però està perfectament supervisada pel processador, cosa que gestiona el seu excel·lent rendiment.

Càmeres

La càmera posterior és de 64 megapíxels i com a nota diferencial cal destacar el seu bon estabilitzador òptic. El sistema es complementa amb un macro de dos megapíxels i un ultra gran angular de vuit. La joia de la corona és la càmera selfie, amb  OIS, doble flaix i una resolució de 44 megapíxels, que dispara, a resolució completa, per la qual cosa es capturen preses exactament a 44 megapíxels. L’experiència d’usuari, amb aquesta estructura de càmera davantera és molt positiva ja que les fotos queden estables i amb optima qualitat. El mode retrat i el mode nit ofereixen també notables resultats.

Fitxa tècnica

DIMENSIONS I PES: 159,68 x 73,9 x 7,29 mm. 175 grams

PANTALLA AMOLED de 6,44 polzades. Resolució Full HD+ (2.404 x 1.080 píxels) 90 Hz

PROCESSADOR MediaTek Dimensity 800U

MEMÒRIA RAM 8 GB LPDDR4

EMMAGATZEMAMENT INTERN 128 GB UFS 2.2. MicroSD

CÀMERA POSTERIOR 64 MP OIS f/1.9; Gran angular 8 MP f/2.2; Macro 2 MP f/2.4

CÀMERA DAVANTERA 44 MP f/2.0 OIS

BATERIA 4.000 mAh Càrrega ràpida 33W

SISTEMA OPERATIU Android 11 amb Funtouch OS 11.1

CONNECTIVITAT i D’ALTRES

WiFi 2,4/5 GHz

Bluetooth 5.1

5G

GPS

USB tipus C

Lector d’empremtes en pantalla

Notícies relacionades

Flaix led doble davanter

PREU 399,99 euros.

Temes:

Mòbils +Digital