Secció recomanada per

TECNOLOGIA QUE AJUDA

Imoo llança un nou rellotge per a nens, el Z1

El dispositiu integra sistema de localització, videoconferència i altres aspectes per a la seguretat dels més petits, com una llista de trucades d’emergència

Imoo llança un nou rellotge per a nens, el Z1
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les classes presencials ja funcionen a ple rendiment i entre l’equipament dels més petits s’obren pas els rellotges infantils, dispositius que aporten el valor d’augmentar la seva seguretat, ja que es poden gestionar en remot i tenen funcions especialment dissenyades perquè els pares puguin estar al corrent de la ubicació i els moviments dels seus fills.

El Watch Phone Z1 permet la comunicació per vídeo i veu, per això integra una ranura per a la targeta SIM i la possibilitat d’afegir dades wifi. Les opcions es poden habilitar mitjançant l’aplicació mòbil homònima. Una bona prestació és que es poden fer trucades directes des del rellotge als contactes establerts des de l’‘app’, però també a qualsevol altre número utilitzant un teclat numèric.

Per augmentar la seguretat dels infants, el rellotge disposa de GPS i la funció de zona de seguretat, de manera que s’emet una alerta al mòbil dels pares o tutors quan el nen surt de l’àrea predefinida. També des del mòbil es pot veure un mapa amb la posició en la qual es troba el nen. Així mateix, també té la funció de xat per parlar amb els contactes registrats.

Característiques per a l’entreteniment

El model aporta una càmera de fotos i la funció de compartir arxius; la possibilitat connectar-se amb altres rellotges de la marca i la funció fitness, amb comptador de passos, i un sistema de gamificació per incentivar l’exercici.

Valors afegits

El dispositiu compta amb classificació IPX8 de resistència a l’aigua i a la pols. El rellotge té un codi QR que permet incloure’l en un grup familiar perquè el nen tingui accés ràpid als telèfons dels familiars en cas que sigui necessari.

Preu

El rellotge es troba disponible en botiga a un preu de 119 euros, en rosa i verd.

L’empresa productora

Notícies relacionades

Imoo és una marca molt popular a Àsia que pertany al conglomerat BBK (Oppo, Vivo, OnePlus, Realme) i que ara ha arribat al mercat europeu (en concret al nostre) amb models de rellotges intel·ligents infantils, una categoria de productes extremadament popular a la Xina. La firma aposta pel nostre mercat perquè considera que hi ha molts pares que no volen que els seus fills tinguin smartphones, però sí que volen que estiguin connectats i, a més, permet geolocalitzar-los siguin on siguin.

A més de l’smartwatch Z1 també té al catàleg el Watch Phone Z6 i els auriculars Ear-care Headset, molt acurats amb l’oïda infantil. Cal recordar, a més, que el Z6 és l’equip més venut a nivell mundial amb més de 20 milions d’unitats en tot el món, segons Counterpoint 2020.

Temes:

Gadgets +Digital