Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Continua creixent l’oferta de mòbils en la gamma mitjana

Realme llança avui el 8i amb processador Helio G96 i fins a 3 GB de RAM dinàmica en la seva versió 4 GB + 128 GB, convertint-se en el primer model amb pantalla de 120 Hz per uns 200 euros

En la gamma d’entrada, la companyia introdueix el dispositiu C11 2021, disponible a partir del 21 d’octubre a un preu de 99 euros

Continua creixent l’oferta de mòbils en la gamma mitjana
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les vendes de smartphones acceleren els seus bons resultats en el mercat de cara a l’últim trimestre de l’any, sobretot en el segment de preu mitjà, en el qual diverses companyies competeixen amb productes que es caracteritzen per avantatges similars als de gamma alta. En aquest escenari, la firma Realme amplia la sèrie Realme 8 amb el llançament del 8i.

Una de les seves característiques principals és la pantalla (6,6 polzades) amb un refresc de 120 Hz, molt poc comú en aquest segment de preu. Aquest terminal està equipat amb un processador G96 i fins a 3 GB de RAM, alimentat amb una bateria de 5.000 mAh amb càrrega ràpida de 18 W.

Aquest nou dispositiu suposa l’arribada a Europa del processador Helio G96, un xip que té dos grans nuclis A75 i 6 petits nuclis A55 i que arriba a una velocitat de 2,05GHz. Es tracta d’una aposta conjunta de Realme i Mediatek que aconsegueix optimitzar les seves tres característiques més importants de rendiment, convertint el G96 en un xip que pot alimentar pantalles de 120Hz amb experiència de joc millorada i sense interrupcions. Aquesta és també la primera pantalla de la firma que pot reduir la seva brillantor fins a només un nit.

Tecnologia aplicada i autonomia

Integra la tecnologia DRE –‘expansió dinàmica de RAM’, per les seves sigles en anglès–, per això els 4 GB de RAM poden ser ampliats a 7 GB (en la versió de 4 GB + 128 GB). Aquesta tecnologia millora la velocitat perquè les aplicacions s’obrin més ràpid i els processos en segon pla s’executin a més velocitat.

La bateria és de 5.000 mAh i ha sigut optimitzada per poder parlar parlar durant 40 hores, escoltar fins a 1.200 cançons o veure 18 pel·lícules de manera ininterrompuda amb una càrrega.

Característiques del C11

Notícies relacionades

Juntament amb el Realme 8i, la marca ha llançat el model C11 2021, posicionat en la gamma d’entrada i que té una bateria de 5.000 mAh amb mode ultra estalvi, una pantalla de 6,5 polzades i un processador de vuit nuclis. Cal destacar que té un acabat que crea un efecte de llum reflectora que fa menys visibles les empremtes dactilars i les esgarrapades i rellisca menys. 

Preus

El preu del 8i serà de 199 euros en la seva versió de 4 GB + 64 GB i de 219 euros en la seva versió de 4 GB + 128 GB a realme.com i en altres canals habituals. El C11 2021 estarà disponible en una única configuració de 2 GB + 32 GB per 99 euros. 

Temes:

Mòbils +Digital