Secció recomanada per

AJUDA A CASA

Ilife llança el Shinebot W455 un robot per a la fregada dels terres

El dispositiu compta amb diversos sistemes de detecció que permeten el mapatge complet de la llar amb un excel·lent nivell de precisió

Ilife llança el Shinebot W455 un robot per a la fregada dels terres
4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma Ilife ha llançat recentment al mercat el seu robot de neteja Shinebot W455 focalitzat en la fregada de terra i que destaca per millorar de manera notable els nivells de precisió en navegació i neteja. Presenta un disseny resistent i robust, pensat per allotjar el raspall de fregada i els dipòsits d’aigua, en una configuració que millora els resultats.

Tecnologia de detecció

L’equip compta amb diferents sistemes de detecció que fan possible el mapatge complet de la casa, programar la neteja i personalitzar-la a gust de l’usuari.

S’ha de estacar que en lloc del clàssic raspall de succió de pols, aquest equip integra un rodet de fregada que va eliminant la brutícia adherida als terres

Gestiona un sistema de fregada autònoma basada en potents aspersors d’aigua que mullen el terra, en un rodet amb sistema de succió de la brutícia i, finalment, una escombreta de neteja. Es completa amb dos dipòsits, un d’aigua neta de 0,85 litres i un altre que recull l’aigua bruta de 0,9 litres.

Incorpora una càmera de mapatge frontal i 9 sensors anticol·lisió, amb sistema de detecció d’esglaons per evitar caigudes.

Control per app i autonomia

Disposa d’una app que ofereix funcions per a la neteja diària. Permet programar cicles de neteja per executar-los quan s’està fora de casa o ajustar la potència, quantitat d’aigua o direcció de la neteja en habitacions concretes de la llar, segons interessi a l’usuari.

L’autonomia és d’1 hora i 20 minuts en el mode de menor potència, i d’uns 80 minuts en alta potència. Té quate modes de treball, que es poden programar. Quan el robot es queda sense energia, es recarrega automàticament.

El conjunt té unes mides de 282x292x118 mm i en la part superior té una pràctica nansa per transportar-lo.

Avantatges de l’equip en ús

Es tracta d’un robot 100% enfocat en el rentat del terra i preparat per eliminar qualsevol tipus de taca. Destaca per un eficient rodet de fregada que elimina eficaçment la brutícia.

En la part superior s’ubica la càmera que utilitza per moure’s per casa sense xocar, així com dos controls que s’utilitzen per canviar el mode de neteja i per començar a netejar o deixar de netejar.

Sota del plafó de botons té una nansa de transport, cosa que millora molt el trasllat de l’aparell d’un lloc a l’altre quan és necessari.

Compta amb dos dipòsits d’aigua, un per a l’aigua neta i l’altre per a la bruta. Donat l’espai que ocupen, l’equip és més alt que els models tradicionals, per la qual cosa no passa per sota d’alguns mobles.

Integra un comandament infraroig que permet controlar-lo a distància, per ajudar-lo en cas que quedi enredat per alguna circumstància excepcional. També permet activar/desactivar les alertes de veu, ajustar el flux d’aigua, repetir la neteja i ajustar la velocitat del raspall.

Pot posar-se en marxa utilitzant els seus botons físics, i també mitjançant l’app iLife Home que està disponible per a Android i iOS. El robot es connecta al WiFi de 2,4 GHz de manera senzilla.

Des de l’app es visualitza l’historial de neteja, així com els processos seguits per l’aparell. Se li pot ordenar que netegi una zona concreta i seleccionar diferents modes: Trajectòria: neteja el terra sense repetir ni ometre cap zona. Àrea: neteja una àrea específica de 25 metres quadrats. Puntual: neteja profundament una àrea amb taques persistents.

Integra una opció de succió per deixar el terra bastant sec.

Funciona de manera silenciosa (soroll de 65 dB).

Utilitza una bateria de 2900 mAh que proporciona una autonomia mínima de 80 minuts, tot i que pot superar aquest límit segons el mode utilitzat.

Valors destacats

Navega per les habitacions de forma sistemàtica amb l’escàner Panoview, assegurant els resultats i alhora evitant que es repeteixin zones.

L’aplicació mòbil ajusta la sortida d’aigua, la velocitat de treball i la del raspall del rodet.

El sistema neteja en quatre passos: ruixar, fregar, aspirar i raspar, deixant el terra sec en un minut.

Separació d’aigua neta/bruta en dipòsits d’aigua independents. Això millora l’eficiència de l’aparell.

Potent motor sense escombretes que augmenta la seva durada i millora el funcionament

Adequat per a tota mena de terres. Elimina la brutícia, els líquids en taques pesades en rajoles, marbre, fusta dura, laminat.

Control intel·ligent de funcions a través de l’aplicació dedicada amb pla de neteja personalitzable. Es pot configurar per netejar la mateixa zona diverses vegades per a una neteja intensa, així com per eixugar el terra després de fregar.

Els sensors incorporats permeten evitar obstacles i caigudes accidentals mentre treballa.

Especificacions Shinebot W455

Dimensions i pes 282x292x118 mm. 3,3 kg.

Capacitat 0,85 L d’aigua neta i 0,9 L d’aigua bruta.

Autonomia més de 80 minuts. La seva bateria és de 2.900 mAh.

Temps de càrrega 380 minuts aproximadament.

Modes de fregada trajectòria, àrea i puntual. Pot netejar rajoles, marbre,

fusta, tarima i d’altres.

Notícies relacionades

Utilitza algoritmes CV-SLAM juntament amb giroscopis per al sistema de navegació.

Preu

El nou robot Shinebot W455 es pot comprar des de 248 €.