Secció recomanada per

CURA MASCULINA

Màquina d’afaitar intel·ligent amb tecnologia SkinIQ i sensor de pressió

La companyia Philips presenta aquest model, que, gràcies als seus sistemes avançats d’intel·ligència artificial, permet personalitzar l’estil d’afaitada i fer-lo més eficient

Màquina d’afaitar intel·ligent amb tecnologia SkinIQ i sensor de pressió
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Philips ha presentat al mercat la màquina d’afaitar Serie 9000 amb tecnologia SkinIQ, una innovació que aconsegueix una afaitada personalitzada, adaptada a cada tipus de pell i de borrissol. La tecnologia SkinIQ, que detecta, guia i s’adapta a cada tipus de barba facilita una afaitada precisa, sigui quin sigui el tipus i longitud del borrissol o tipus de pell, fins i tot, i segons afirma la mateixa marca, en barbes de 5 dies.

Per desenvolupar el producte, Philips ha pres en consideració que els tipus de pell, borrissol i contorns facials són molt diversos, per la qual cosa ha creat una màquina capaç d’adaptar-se a cada particularitat, utilitzant la tecnologia SkinIQ, basada en intel·ligència artificial.

La pressió adequada

Una de les característiques destacades de la màquina d’afaitar és el sensor PressureGuard, que proporciona informació per aconseguir la pressió adequada en cada moment. És reconeixible ja que compta amb un anell lluminós que indica, en temps real, si s’està aplicant el nivell correcte de pressió. Si el sensor mostra colors grocs o vermells, significa que s’està exercint massa pressió sobre la pell, per la qual cosa s’haurà de separar lleugerament la màquina d’afaitar fins que l’anell de color es posi en verd. Al contrari, si la llum es mostra en color blau, s’haurà de fer més pressió.

Control de moviment i densitat

La màquina compta amb tecnologia de detecció de moviment, que fa un seguiment de l’afaitada i guia l’usuari per aconseguir una tècnica eficaç, combinant el seu l’ús amb l’aplicació Philips GroomTribe, connectada per Bluetooth. La màquina d’afaitar comprova els moviments circulars i proporciona informació en temps real sobre la idoneïtat.

Sensor de borrissol

Per la seva banda, el sensor de borrissol facial detecta la densitat del cabell de la barba, analitzant-la 500 vegades per segon. Aquesta tecnologia adapta automàticament la potència de tall.

Menys fricció

Compta amb capçals amb revestiment Protective SkinGlide, que redueixen la fricció sobre la pell en el 25%, minimitzant la irritació de la pell i provocant menys arrossegament. Són totalment flexibles i giren 360°, per seguir els contorns facials.

Les 72 fulles autoafilables SteelPrecision dobles ofereixen fins a 150.000 talls per minut i permetent, gràcies a la tecnologia Wet&Dry, una afaitada tant en sec com en humit i, si l’usuari ho necessita, amb escuma o gel d’afaitar.

Possibilitats

Notícies relacionades

Es completa amb una base per a la neteja, que també lubrifica, en un minut. Philips ha afegit un talla-patilles desplegable des del mànec i un perfilador de barba.

Preu

La Philips Serie 9000 model S9987/59 costa 279 euros