Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Xiaomi anuncia la seva tauleta Pad 5, d’11 polzades de pantalla

El dispositiu arribarà al nostre mercat el 25 de setembre a un preu d’uns 400 euros però amb oferta de llançament

Xiaomi anuncia la seva tauleta Pad 5, d’11 polzades de pantalla
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Xiaomi acaba d’anunciar que llançarà la seva Tablet Xiaomi Pad 5 de manera immediata, a un preu competitiu i amb característiques que permeten utilitzar-la tant com a eina laboral com d’oci. Segons ha informat la mateixa marca en un esdeveniment internacional de presentació, es distingeix per la seva versatilitat, amb funcions adequades per a l’oficina, l’aula i l’entreteniment mòbil. «En plena nova normalitat, en procés de tornada a les aules, Xiaomi Pad 5 s’adapta a la nostra nova manera de passar de la feina a l’entreteniment d’un moment a l’altre. És una eina de treball tot en un plena de valor, des de la seva forma fins a les seves funcionalitats, on sigui que s’utilitzi», ha assenyalat TJ Walton, director de Màrqueting del Producte de Xiaomi Internacional.

Característiques destacades

Pad 5 està equipada amb funcions que augmenten la productivitat, per exemple, permet escanejar documents amb la càmera individual de 13 MP i compartir-los fàcilment. Per a una experiència d’escriptura a mà, integra el Xiaomi Smart Pen1 de 12,2g que treballa a 240Hz de freqüència de mostratge tàctil. Disposa d’una càmera frontal de 8MP amb la qual es podran realitzar videoconferències a una resolució de 1080p.

La seva pantalla és d’11 polzades amb tecnologia WQHD+ 120Hz que dona vida al contingut del dispositiu, amb imatges detallades elaborades amb colors suaus i naturals. Mitjançant la compatibilitat amb Dolby Vision, permet una experiència de visualització HDR que aporta imatges de bon contrast i notable nivell de color. La seva pantalla True Display i la manera integrada de baixa llum blava, garanteixen seguretat en la visualització de continguts. Proporciona una acústica envoltant de so estèreo amb altaveus quàdruples i àudio Dolby Atmos.

Notícies relacionades

Està equipada amb un processador Qualcomm Snapdragon 860 de 7nm d’alt rendiment amb una velocitat de rellotge màxima de fins a 2,96Ghz. Compta amb una bateria amb una capacitat de 8,720mAh (typ).

Preu

Xiaomi Pad 5 arribarà a Espanya el 25 de setembre a un preu de 399,99 euros. Cal destacar que com a oferta de llançament costarà 299,99 euros en les pàgines web de la gran distribució i en la pròpia de la marca mi.com