Secció recomanada per

FACILITANT EL TELETREBALL

Logitech presenta una ‘doc station’ tot en un

Amb Logi Dock, la companyia busca millorar l’escriptori i crear un espai productiu en escenaris de treball híbrids, presencials i a distància

Logitech presenta una ‘doc station’ tot en un
1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La firma Logitech llança Logi Dock, una doc station tot en un que incorpora controls de reunió amb un sol toc i altaveu, a les connexions que es realitzin via Google Meet, Microsoft Teams i Zoom, per als quals està certificat.

El dispositiu, segons explica Scott Wharton, gerent general i vicepresident de Logitech Video Col·laboració: «És una solució de connexió disruptiva amb avantatges evidents en aquest tipus de reunions, com la connexió amb un sol toc i el control millorat de la funció silenciar. I no és una qüestió fútil substituir aquests despatxos improvisats i plens de cables de casa nostra per un adequat espai de treball».

Logi Dock ha sigut dissenyat per proporcionar un únic punt de connexió als dispositius d’escriptori (fins a cinc perifèrics USB i dos monitors, mentre carrega el portàtil de 100W). Un únic cable, des de Logi Dock al portàtil, elimina haver d’utilitzar altres connectors i carregadors, fet que permet crear un espai de treball organitzat.

El dispositiu integra Logi Tune, una aplicació que ajuda a controlar i personalitzar l’experiència dels dispositius de col·laboració personal de Logitech. Quan es combina amb la integració de calendari, proporciona senyals d’il·luminació intel·ligents que notifiquen si una reunió està a punt de començar i ofereix botons per unir-s’hi, silenciar, encendre o apagar la càmera, així com finalitzar les trucades.

Notícies relacionades

Incorpora àudio d’òptima qualitat, de manera que els usuaris poden aprofitar l’altaveu amb cancel·lació de soroll per a converses privades i canviar automàticament l’àudio a un auricular Zone Wireless o Zone True Wireless. Una vegada acaba una reunió, és possible reproduir música des de l’altaveu.

 Preu

 Logi Dock estarà disponible en l’últim trimestre en dos colors, grafit i blanc (grafit, només disponible per a la versió Microsoft Teams), amb un preu de 399 dòlars (uns 370 euros).

Temes:

Gadgets +Digital