Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Jabra llança la nova generació d’auriculars Elite

La marca redefineix la seva oferta de productes ‘true wireless’ adaptant els nous equips a casos d’ús específics

Jabra llança la nova generació d’auriculars Elite
4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Jabra acaba d’anunciar tres nous productes totalment sense fil: Elite Pro, Elite Active i la sèrie Elite 3. Amb ells la marca millora la tecnologia de trucades, l’ergonomia i l’experiència d’àudio i disseny.

Les noves incorporacions inclouen els Jabra Elite 7 Pro, un producte que incorpora la tecnologia MultiSensor VoiceTM, per oferir millor rendiment en trucades; els Elite 7 Active, que destaquen per un revestiment pioner ShakeGripTM, perfecte per a usuaris amb un estil de vida actiu, i finalment els Jabra Elite 3, que brinden un bon so per a un segment de públic molt ampli, atès el seu òptim nivell de preu.

Cal recordar que Jabra va ser de les primeres companyies a introduir la tecnologia sense fil i, després de sis generacions, aposta per reinventar la seva oferta de productes true wireless per adaptar-se a les necessitats dels usuaris actuals. La nova gamma està dissenyada a mida per a diferents casos d’usos, així els Pro estan pensats per als que necessiten bona definició de trucades i volen bona qualitat en la música; la categoria Active està feta per proporcionar un ajust precís quan es fa esport, i els Elite 3 formen part de la categoria popular de Jabra, en la gamma d’entrada.

Noves tecnologies

Els Elite 7 Pro introdueixen la tecnologia MultiSensor VoiceTM que ofereix qualitat en les trucades, fins i tot en llocs sorollosos. Aquest producte es posa al mercat com a conseqüència del fet que les trucades de veu augmenten any rere any i, de fet, són el top 2 de motius per utilitzar auriculars, després d’escoltar música. La tecnologia de Jabra combina un sensor de conducció òssia, quatre micròfons i avançats algoritmes per aconseguir una òptima qualitat de trucades.

Un sensor de captació de veu (en anglès voice pick-up o VPU) als dos auriculars fa que MultiSensor VoiceTM de Jabra sigui tan eficaç. Els algoritmes intel·ligents analitzen constantment els tipus de soroll que capten els micròfons integrats i, quan detecten el soroll (per exemple el vent), activen automàticament el sensor VPU. La tecnologia de conducció òssia s’utilitza per transmetre veu a través de les vibracions de la mandíbula, i l’algoritme intel·ligent utilitza la millor combinació del sensor de conducció òssia i els micròfons per transmetre la trucada amb claredat.

La cancel·lació de soroll activa (ANC) ajustable crea una experiència immersiva i cal esmentar que el so es pot personalitzar creant un perfil d’àudio mitjançant la tecnologia MySound i utilitzant la funció HearThrough, que permet definir exactament quant soroll exterior es vol deixar entrar.

Novetats en el disseny

Els Elite 7 Pro són un 16% més petits que els Jabra Elite 75t, el model més compacte de la marca fins ara. Cal destacar que la marca compta amb una base de dades de 62.000 escanejos d’orelles, que ha utilitzat per crear un mapa de l’oïda humana mitjana i així redissenyar l’auricular per crear un equip que ofereix un confort optimitzat.

Ofereixen nou hores de reproducció ininterrompuda de música amb l’ANC activat i 35 hores amb carcassa de càrrega, que amb la seva funció de càrrega ràpida donarà 1,2 hores de bateria en 5 minuts.

Tenen Alexa integrat, Siri i Google Assistant.

Per a amants de l’esport

Per als qui busquen una bona opció per a un estil de vida actiu, els Elite 7 Active, a excepció de la tecnologia Multisensor VoiceTM, presenten la mateixa experiència de qualitat d’escolta que el seu germà gran mitjançant els quatre micròfons incorporats i dos d’addicionals per a personalització, més ANC ajustable. Gràcies a la comprensió que té Jabra de l’oïda, l’ús del cautxú de silicona líquida i un disseny sense ales, el nou 7 Active amb revestiment ShakeGripTM brinda bon ajust en qualsevol tipus de moviment. Una malla sobre el micròfon elimina el vent de les trucades, mentre que l’àudio garanteix una gratificant experiència de música durant l’entrenament.

Així són els Jabra Elite 3

Es tracta d’un bon producte per als qui busquen so notable a preu excel·lent. Estan dissenyats per donar vida a la música amb altaveus de 6 mm i oferir trucades definides mitjançant una tecnologia de 4 micròfons, un excel·lent equalitzador de música, inclusió d’àudio Qualcomm aptXTM HD i set hores de durada de la bateria (28 hores amb carcassa de càrrega). Proporcionen un notable aïllament del soroll i, gràcies a la funció HearThrough, es pot accedir als sons de l’entorn. Els Elite 3 també venen amb un ajust còmode i segur, un elegant disseny danès i una nova gamma de colors que inclou el gris fosc, el blau marí, el lila i el beix clar.

Característiques i especificacions clau dels Elite 7 Pro

Jabra MultiSensor VoiceTM per a un grau d’àudio professional

ANC ajustable per a una immersió completa

9 hores de reproducció sense pausa amb l’ANC i fins a 35 hores amb carcassa de càrrega IP57

Bluetooth versió 5.2

Possibilitat d’ús dels dos auriculars de manera independent i funció de connexió múltiple (mitjançant actualització)

Alexa integrat, Siri i Google Assistant per a Android

Preus

Els Elite 3 estaran disponibles a partir de l’1 de setembre, mentre que els Elite 7 Pro i els Elite Active es podran comprar a partir de l’1 d’octubre.

Elite 7 Pro: 199,99 €

Notícies relacionades

Elite 7 Active: 179,99 €

Elite 3: 79,99 €

Temes:

Gadgets +Digital