Secció recomanada per

TECNOLOGIA D’ESTIU

Els 15 ‘gadgets’ més estiuencs, preu i característiques

Els dies de sol i descans formen aquestes setmanes part de la quotidianitat. A la casa amb rodes en què es converteixen les maletes, és una bona idea afegir la tecnologia que permet disfrutar d’aficions i connectar amb qui i el que més importa.

Els 15 ‘gadgets’ més estiuencs, preu i característiques
11
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Sempre sol ser un dilema decidir el que afegim a l’equipatge per utilitzar durant les vacances. Aquí van algunes idees per dedicar un temps a les passions, són productes que com a avantatge afegit ocupen molt poc lloc a la motxilla.

Amazfit, rellotge intel·ligent Bip U Pro

Per a qui busca mantenir-se actiu diàriament, fins i tot i especialment en vacances, l’Amazfit Bip U Pro serà una bona peça per a la motivació amb més de nou dies de durada de bateria. Integra sensor BioTrack 2 capaç de monitoritzar les pulsacions, però també el nivell d’oxigen a la sang, el son i més de 60 tipus d’esport (inclosa la natació a causa de la seva resistència a l’aigua fins a 50 metres). Està dissenyat per portar-lo de manera còmoda pel seu pes molt lleuger de 31 grams. Compta amb GPS de precisió i està disponible en diferents colors.

Té una mida de pantalla d’1,43’’, amb resolució de 320x302 píxels en què també es visualitzen amb nitidesa trucades entrants, missatges i recordatoris. L’esfera és personalitzable amb 50 diferents possibilitats a la pantalla d’inici, com l’hora, la data, el clima, la freqüència cardíaca i més.

Preu: 55 euros.

Dickens Light, llegir a qualsevol lloc

El lector de la marca SPC, Dickens Light, proporciona una solució per als fans dels llibres permetent portar totes les lectures estiuenques en un únic dispositiu, amb un pes d’únicament 168 grams, autonomia de fins a 40 dies, i disseny còmode tant per als dretans com els esquerrans. És un lector amb pantalla de tinta electrònica retroil·luminada de 6 polzades i 9 nivells d’intensitat que proporciona una qualitat de lectura com en paper, des de qualsevol angle.

No cansa la vista, sense brillantor ni llum a la pantalla; lectura òptima amb llum natural, antireflex amb una resolució de 1.024x578 píxels. Reprodueix e-books, diaris i revistes en format (pdf, epub, txt, fb2, pdb, chm, html, umb, mobi, rtf, lrc, doc, djvu, htm).

Preu: 99,90 euros.

Sony, Altaveus SRS-XB13

Els altaveus XB13 estan preparats per acompanyar en totes les aventures del que queda d’estiu ja que, a més de ser un equip resistent a l’aigua i la pols, té un disseny compacte amb corretja que permet portar-lo a qualsevol lloc, a casa o a l’exterior.

Es tracta i un dispositiu de petita mida però que ofereix so Surround amb tecnologia DSP propi de Sony. Aporta una destacada autonomia de 16 hores, prou per a un llarg dia d’activitat.

Està disponible en diversos colors: groc llimona, blau clar, blau pastel, gris bru, negre o rosa corall.

El preu és de 60 euros.

1More, auriculars sense fil ComfoBuds Pro

1More torna a delectar amb un model d’auriculars intraurals de gran so, els ComfoBuds Pro. Són totalment sense fil, mitjançant Bluetooth, i integren una intel·ligent i efectiva Cancel·lació Activa del Soroll sense comprometre la qualitat del so. Són 5 Modes Adaptables: ANC Fort (predeterminat), ANC Suau, Resistent al Soroll del Vent, Transferència (predeterminat) i apagat, amb aquestes possibilitats la marca satisfà les necessitats en diferents escenaris, perquè es pugui sentir el que es vulgui en lloc del que pugui.

Per millorar el so en les trucades inclou sis micròfons: 2 ANC que juntament amb un algoritme precís funcionen suprimint els sorolls ambientals a l’interior de l’orella mentre el micròfon detecta i amplifica la veu. Es caracteritzen pels seus greus profunds, i la càrrega ràpida: 28 hores de reproducció. Són resistents a l’aigua, aporten un disseny que millora la col·locació al pavelló auditiu i són molt lleugers: 4 grams

El preu parteix dels 90 euros i estan disponibles en color blanc i negre.

OnePlus 9, el mòbil que és una excel·lent càmera

El ritme de llançament de OnePlus ha agafat molt ritme, un dels últims productes que ha vist la llum en el mercat és el OnePlus 9, el seu producte estrella més avançat fins la data, que ofereix una experiència de càmera de fotos única, gràcies al sistema de lents Hasselblad, a més d’una alta ràtio de refresc de pantalla d’última generació i tecnologia de càrrega sense fil ràpida.

Per als que prefereixen portar el mòbil a la càmera, el OnePlus 9 utilitza un sensor Sony IMX789 de 48MP amb disseny personalitzat a la càmera principal, amb capacitats d’imatge excel·lents. Per capturar fotos amb gran angular, el dispositiu utilitza una càmera de 50MP amb sensor Sony IMX766 d’1/1,56» i una lent exclusivament corbada per reduir la distorsió de les vores al voltant de l’1%. El sistema de càmeres en el seu conjunt utilitza uns estàndards de color avançats amb el Calibratge de Color Natural de Hasselblad, creant colors naturals i precisos en les fotografies. El seu sistema de triple càmera dona als usuaris el poder de fer preses amb color natural, per a una experiència fotogràfica de nivell professional.

El OnePlus 9 està disponible a partir de 709€ per a la versió d’emmagatzemament de 8 GB de RAM i 128 GB i de 809€ per a la versió d’emmagatzemament de 12 GB de RAM i 256 GB.

Casa de las carcasas, accessoris

La Casa de las Carcasas, empresa espanyola dedicada a la venda d’accessoris per a mòbils i altres dispositius portàtils, ha posat al mercat una àmplia col·lecció de producte perquè el mòbil es converteixi en clau outfit.

Entre els accessoris més destacats d’aquest estiu hi ha un dels complements virals dels últims temps: el penjoll per al mòbil. Aquest accessori s’ha convertit, com les joies i els bolsos, en un must de qualsevol outfit. Si afegim que és una manera molt pràctica de portar el mòbil de forma segura i a l’última, tenim l’explicació del seu èxit. Tot i que hi ha molts models, aquest estiu els dissenys multicolor i de nacre de La Casa de las Carcasas, combinats amb les fundes suaus en tons pastel, són una aposta segura.

Penjoll de Grans de Vidre de Coloraines. Preu: 7,99€.

Penjoll de Nacre. Preu: 7,95€

Rellotge intel·ligent Huawei Watch 3 pro

Huawei té en el mercat un atractiu rellotge amb una pantalla de vidre corbat i una caixa d’acer inoxidable, està equipat amb una corona 3D giratòria capaç de detectar diferents nivells de pressió i proporcionar una resposta hàptica a les accions de l’usuari. També permet fer i rebre trucades i escoltar música mitjançant l’ús del mateix número de telèfon i pla de dades que l’smartphone.

Entre altres noves funcions hi ha la notificació de quan l’usuari s’acosta a una destinació; també actua com un assessor professional de fitnes i salut compatible amb més de 100 modes d’exercici. Entre les opcions de salut, ara el rellotge pot monitoritzar la temperatura de la pell gràcies a nou sensor. Així mateix, és compatible amb les funcions de detecció de caigudes per fer trucades de SOS, cosa que permet els usuaris supervisar i gestionar la seva salut en temps real.

L’autonomia pot arribar, segons l’ús, als 21 dies.

Uns 500 euros.

Eufy Security, càmera de seguretat SoloCam E20

Estades segures. La marca Eufy Security, d’Anker Innovations, ha presentat la càmera de vigilància tot en un per a l’exterior: SoloCam E20 que reuneix en un únic dispositiu sense fil i resistent a les inclemències, (certificació IP67) els avantatges dels sistemes eufyCam. Es connecta directament mitjançant wifi a través d’un procés senzill en uns minuts, i també es pot configurar per funcionar amb els assistents de veu Google Assistant i Amazon Alexa. 

Cada càmera compta amb un xip per processar, al dispositiu i sense transmetre dades a cap núvol o servidor, la imatge en temps real. Mitjançant la detecció avançada de moviment i la detecció d’activitat humana per intel·ligència artificial, la càmera alerta l’usuari de les intrusions a través de l’‘app’ d’eufy Security. Els vídeos dels últims dos mesos es guarden en l’emmagatzemament de 8GB integrat a la càmera, sense pagament mensual, i es poden descarregar a l’smartphone a través de l’app. SoloCam E20 compta amb un sensor de resolució FullHD (1080p) i amb el sistema de visió nocturna per infrarojos que captura l’activitat a vuit metres de distància fins i tot en entorns foscos. Es pot establir una conversa bidireccional a través de la càmera o escoltar l’entorn gràcies als micròfons i altaveus integrats. Les bateries tenen una durada de fins a quatre mesos. 

Preu 99,99 euros.

Auriculars PH805 de Philips 

Es tracta d’un model d’auriculars amb què es pot disfrutar de la música sense cap soroll. Adequats per a qualsevol a qui li agradi passar un temps amb la seva música preferida sense interrupcions externes. Els PH805 ofereixen un rendiment d’àudio, cancel·lació de soroll, confort, disseny i qualitat de fabricació notables. Són fàcils d’utilitzar gràcies a la seva combinació de controls tàctils, botons físics i control per veu. Presenten un enginyós sistema de plegar-se i són un dels models més lleugers de la seva gamma, amb un pes de només 235 grams.

Gràcies al seu sistema de cancel·lació de soroll i quatre micròfons, són capaços de silenciar fins al 95% dels sons de fons. Compten amb coixins ergonòmics fets d’una suau escuma amb memòria.

Uns 140 euros.

El meu Smart Air Fryer 3.5 L, la cuina saludable

El meu Smart Air Fryer 3.5 L és un dispositiu portàtil per als que no renuncien, ni a la platja, al seu compromís amb un estil de vida saludable, ja que permet cuinar sense necessitat d’oli. Compatible amb l’aplicació Mi Home, la fregidora es pot controlar fàcilment de forma remota i es pot ajustar a qualsevol temperatura entre 40 °C i 200 °C. L’aplicació també ofereix més de 100 idees de receptes diferents per inspirar-se en menjar ràpid cada dia. Els usuaris poden fins i tot programar un àpat amb fins a 24 hores d’antelació, el que obre les portes a una infinitat de possibilitats culinàries.

Disposa de comandos de veu impulsats per Google Assistant i Amazon Alexa per iniciar, interrompre o comprovar el temps de cocció restant. La clara pantalla OLED també et permet fer un cop d’ull a l’hora i la temperatura.

El meu Smart Air Fryer 3.5L, un producte de Xiaomi, té un preu de 99,99€.

XMove de Xplora, polsera intel·ligent

La companyia tecnològica noruega ha ideat per aquest estiu un model d’activity band en forma de smartwatch per adults: l’XMove.

El nou activity tracker presenta un disseny ergonòmic i, a més d’incloure les funcions bàsiques d’aquest tipus de dispositius, s’integra a la plataforma Goplay a què es connecten tots els seus equips (infantils i d’adults). Es tracta d’una polsera amb forma de rellotge, connectada per Bluetooth al mòbil, que permet monitoritzar i gravar tota l’activitat diària feta, així com un seguiment de salut (funció tensímetre, pulsioxímetre i ritme cardíac) per poder fer exercici amb la intensitat que es vulgui. Compta amb múltiples maneres de monitoratge d’esports (també aquàtics), i una manera per controlar l’activitat del son, mesurant la seva durada i qualitat.

És resistent a l’aigua (IP68, fins a 1,5 m de profunditat) i té una pantalla TFT d’1,3’ polzades. També permet la sincronització de les notificacions de les trucades del mòbil i missatges d’entrada de Facebook, Instagram, Skype, WeChat, amb l’RGPD assegurant que les dades s’emmagatzemen de forma segura a la UE.

Uns 50 euros.

Purificadors i ventiladors d’aire Philips

Philips ha presentat al Summer Open Day 2021, esdeveniment anual en què dona a conèixer els seus productes més destacats per a l’estiu, una línia d’electrodomèstics composta per purificadors que incorporen tres modes: turbo, automàtic i en repòs. Els dispositius, com Philips Sèrie 3800 i Philips Sèrie 3000, eliminen fins al 99,5% de les partícules de l’aire. A aquesta gamma s’afegeix una interessant novetat, el Philips Sèrie 2000. Un purificador, ventilador i calefactor 3 en 1 amb un sistema de filtrat HEPA de tres capes. De fet, compta amb un prefiltre, un HEPA i un altre de carbó actiu. Així, aconsegueix purificar estades de fins a 42 m2. També es pot afegir que el ventilador d’aquest dispositiu és giratori fins a 350º, distribuint l’aire net per tota l’estança.

Uns 290 euros.

 El vuitè conte de l’Emma

Segons l’autor, Paco Lara, aquesta vegada ha sigut la mateixa Emma qui ha ideat, en essència, la línia argumental d’aquesta entrega, la vuitena. Aquí ensenya els seus amics, els animals del bosc, a aprendre les lletres i formar paraules utilitzant la fonètica: pronunciant i reconeixent els sons de les lletres.

Rufo, el grossot i simpàtic drac blau, havia anat aquell matí a la cova dels fruits del bosc a esmorzar les gustoses mores, gerds i nabius que creixien a la cova. El seu amic, l’ocellet Pipo, el va anar a buscar per jugar-hi i es va trobar amb una sorpresa que no s’imaginava: ¡El Rufo s’havia convertit en un ninot de neu! En una estàtua de color blanc. El Pipo i els seus amics no van trigar gaire a adonar-se’n del que havia passat, al sentir les rialles burletes que arribaven des del fons de la cova. La bruixa Burlona, que era molt entremaliada, era dins amb el seu gat Fefé. I volia convertir la cova dels fruits del bosc en la de l’encanteri de les lletres. ¿Què farà l’Emma perquè els seus amics del bosc es deslliurin d’aquesta nova entremaliadura de la bruixa?

Notícies relacionades

Aquesta interessant lectura per entretenir els més petits les tardes de l’estiu es pot sentir en el podcast Historias de Emma, disponible a Apple Podcasts i altres plataformes.

Gratuït.

Temes:

Gadgets +Digital