Secció recomanada per

MÒBILS DESTACATS

L’Y72 5G és l’‘smartphone’ de Vivo situat a la gamma mitjana

Les seves característiques destacades són una pantalla de gran dimensió, un potent processador de MediaTek, càmera principal de 64 MP i una bateria gegant. El preu, 299

L’Y72 5G és l’‘smartphone’ de Vivo situat a la gamma mitjana
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Vivo va presentar fa poques setmanes el Vivo Y72 5G, que es posiciona en l’àmbit de mòbils de gamma mitjana amb connectivitat 5G. Es tracta d’un model amb processador MediaTek, triple càmera posterior i una destacada bateria de 5.000 mAh.

Seguint el lema de la companyia d’oferir connectivitat 5G sense interrupció (Non-Stop 5G), el seu model Y72 combina valor i prestacions en una dimensió òptima, que fa possible revitalitzar el mercat de la gamma mitjana.

El dispositiu ha sigut creat per oferir una experiència 5G àgil amb un bon rendiment, funcionament fluid i descàrregues ràpides. Això és possible gràcies a l’intuïtiu sistema operatiu Funtouch basat en Android 11, la connectivitat 5G combinada amb el processador MediaTek Dimensity 700 i la memòria RAM de 8 GB que asseguren interaccions fluides. Aquesta configuració es combina amb 128 GB d’emmagatzemament integrat, una capacitat que es pot ampliar amb l’ús d’una targeta MicroSD.

Compta amb una bateria de 5.000 mAh que proporciona una autonomia destacada que es potencia amb la prestació Fast Charge de 18 W, per la qual cosa la recàrrega de la bateria es realitza ràpidament.

Així és la càmera de l’Y72

El seu sistema de càmera posterior compta amb tres objectius amb quatre funcions principals de tret: Ultra HD, ultra gran angular, bokeh i macro, per fotografiar escenes des de qualsevol distància. La càmera principal de 64 megapíxels d’alta resolució ofereix estabilització electrònica de la imatge per aconseguir fotos i vídeos sense imatges borroses. Gràcies al mode Super Night, es poden capturar escenes nocturnes nítides. Per a les fotos en grup més àmplies i per a les vistes panoràmiques, s’inclou una càmera gran angular de 8 megapíxels, i l’objectiu de la càmera macro permet veure el món des d’una perspectiva diferent i fotografiar subjectes a tan sols 4 cm de distància, per obtenir uns primers plans estacats. Una càmera frontal de 16 megapíxels completa el conjunt per proporcionar selfies nítides, fins i tot amb poca llum.

Un bon disseny

El model integra una pantalla FHD+ de 6,58’’, un ràpid escàner d’empremtes dactilars al lateral, colors canviants del seu acabat Dream Glow o l’elegància del color Graphite Black.

Preu

El Vivo Y72 5G està disponible a un preu de venda recomanat de 299 €.

Valors destacats

El dispositiu integra un xip 5G de 7 nm i una velocitat de CPU de fins a 2,2 GHz. Gestiona un excel·lent senyal amb el 5G de manera dual que funciona en les freqüències principals i una antena que emvolta tot el telèfon. Juntament amb una memòria de 8 GB + 128 GB3, proporciona una experiència fluida amb una connexió ràpida i la descàrrega de diverses aplicacions alhora.

La càmera posterior principal de 64 MP ve amb una varietat de funcions de processament que ajuden a capturar imatges en qualsevol moment del dia o la nit.

La tecnologia d’EIS de la càmera posterior s’adapta a l’entorn. En qualsevol situació el dispositiu permet gravar vídeos clars i estables.

Bateria de 5.000 mAh i càrrega ràpida de 18 W proporcionen unes possibilitats d’ús còmodes i segures. La tecnologia Vivo Energy Guardian (VEG), s’ajusta a l’activitat i ajuda a mantenir-se connectat les 24 hores.

Gràcies al seu marc estret de 2,75 mm i el seu arc 3D, l’Y72 5G és una autèntica obra de disseny. La carcassa fina i lleugera resulta còmoda de subjectar.

Característiques tècniques

PANTALLA LCD 6,58’’ FullHD+

DIMENSIONS I PES. 163,95 x 75,3 x 8,50 mm. 193 grams

PROCESSADOR. Dimensity 700

RAM 8 GB

EMMAGATZEMAMENT 128 GB (amb ranura MicroSD)

CÀMERA FRONTAL 16 MP f/2.0

CÀMERA POSTERIOR 64 MP f/1.79. 8 MP f/2.2 UGA. 2 MP f/2.4 macro

BATERIA 5.000 mAh. Càrrega ràpida 18 W

SISTEMA OPERATIU. Android 11. FunTouch OS 11.1

CONNECTIVITAT. 5G Wi-Fi 5 Bluetooth 5.1

Notícies relacionades

Altres dades: USB-C Radio FM Lector d’empremtes en un lateral

PREU. 299 euros